×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Produkter
Produkter KU35 2018
Softshelljakke

Softshelljakke

Med denne bløde og varmende softshelljakke føler du dig også helt tilpas selv i ustadigt vejr. Den er vindtæt, vandafvisende og åndbar takket være Clima Protection System. Dermed kan ydermaterialet kan en vandsøjle op til 3.000 mm, og takket være den miljøvenlige ecorepel®-imprægnering er jakken også snavsafvisende. Føl dig tilpas, uanset vejret Det elastiske ydermateriale er lige så blødt som varmende og giver jakken en høj komfort med optimal bevægelsesfrihed. Det taljerede snit med elastisk indsætning på den let forlængede ryg understreger den feminine silhuet. Både hætten, der kan tages af, og ærmernes ender kan reguleres i vidden. Hætten har et snøretræk og ærmerne trykknapper. Der er plads til småting i de to lommer i siden.

Sidst på tilbud: KU35/2018  Regntøj til hele familien

Velkommen hos Tchibo.dk!

Ja tak, jeg ønsker at modtage Tchibos gratis nyhedsbrev, som via e-mail informerer om aktuelle nyheder og tilbud. (Muster-Newsletter anschauen).
Jeg har læst oplysningerne om Tchibos privatlivspolitik .

Indtast ganske enkelt din e-mailadresse.