×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Produkter
Produkter KU35 2018
Softshelljakke

Softshelljakke

Med denne bløde og varmende softshelljakke med meshfor og let forlænget ryg føler du dig også helt tilpas udendørs i ustadigt vejr. Den er vindtæt, vandafvisende og åndbar takket være Clima Protection System. Jakkens ydermateriale kan klare en vandsøjle på 3.000 mm og er snavsafvisende takket være den miljøvenlige ecorepel®-imprægnering. ==Behagelig at have på – uanset vejret=== Det elastiske ydermateriale er robust og hurtigtørrende og sørger for en rar fornemmelse. Både hætten og sømkanten kan reguleres i vidden med snøretræk og stoppere. De to lommer på jakken i siden samt brystlommen har lynlås og har plads til smartphone eller pung. Lynlåsen foran har en hagebeskyttelse og ærmerne har mønster i passende farve til jakken.

Sidst på tilbud: KU35/2018  Regntøj til hele familien

Velkommen hos Tchibo.dk!

Ja tak, jeg ønsker at modtage Tchibos gratis nyhedsbrev, som via e-mail informerer om aktuelle nyheder og tilbud. (Muster-Newsletter anschauen).
Jeg har læst oplysningerne om Tchibos privatlivspolitik .

Indtast ganske enkelt din e-mailadresse.