×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Sofabord
Desværre udsolgt

Sofabord

169 DKK inkl. moms
  • Status: P.t. ikke på lager
  • Levering med: Pakkedistributør
  • Kan også bruges som blomsterbord
  • UV- og vejrbestandigt
  • Kan klappes pladsbesparende sammen
  • Af førsteklasses FSC®-certificeret akacietræ

Sofabord

Produktnummer: 76269

Det dekorative sofabord er fremstillet af FSC®-certificeret akacietræ af høj kvalitet og kan bruges som praktisk henstillingsflade og som blomsterbord. Bordet er UV- og vejrbestandigt, kan klappes pladsbesparende sammen og er nemt at transportere via håndtaget.

Farve:

Naturfarvet

Materiale:

FSC®-certificeret akacietræ

Mål:

B x H x D ca. 35 x 45 x 35 cm

Henvisning:

Leveres formonteret

Download yderligere produktinformationer

Anvisning (PDF, 248 KB)

LAVET MED OMTANKE

LAVET MED OMTANKE fra Tchibo viser dig, at dette produkt er helt eller delvist bæredygtigt fremstillet. Når du køber dette produkt, sætter du noget godt i gang – og vi kommer sammen et skridt nærmere målet om en ansvarsbevidst verden. Opdag den bæredygtige side i dig. www.tchibo.dk/BAEREDYGTIGHED

Akacietræ

Stor styrke, smidighed og høj vejrbestandighed gør akacietræ til det perfekte træ til udendørsmøbler. Den elegante farve og individuelle årringe gør hvert møbel til noget særligt.

FSC® træ

Skove er uerstattelige. De påvirker klimaet og er et refugie for dyr og mennesker. For at opretholde dem er vores produkter af FSC®-certificeret træ LAVET MED OMTANKE.

De strenge retningslinjer, som FSC® (Forest Stewardship Council®) har, sikrer ansvarligt skovbrug – fra træet til det færdige produkt.
Således kan du stole på, at skovenes biologiske mangfoldighed beskyttes. Der sørges også for at skovarbejdernes rettigheder overholdes, og at de har sikre arbejdsbetingelser. Det er bæredygtighed helt ned i detaljerne.

Kvalitet

TCM

TCM-kvalitetsmærket står for fremragende produktkvalitet.

Bestilling og levering

Produktnummer:

76269

Mulige leveringsadresser:

  • Fakturaadresse
  • Anden leveringsadresse

Returneringer::

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.

Vores service

Køb uden risiko 30 dages returret
Forsendelsesomkostninger
Tchibos nyhedsbrev Tilmeld dig her
Levering med pakkedistributør Hurtigt og nemt med DHL
Har du nogen spørgsmål? Telefon 80 25 30 78 Ring gratis ma.- fr. fra kl. 8.00 -18.00 (undt. helligdage)


Returneringer Det kan ske, at en vare ikke passer, eller du alligevel ikke synes om den. Du kan sende den bestilte vare gratis retur i op til 30 dage.