×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Snesjov på pisten

Stilfuldt skitøj til hele familien

Vores favoritter fra kollektionen

Stilfuld i sneen

Skitøj til damer

Funktionerne ved vores ski- og vintertøj

✓ Åndbart

Vores tøj med teknologien DryActive Plus understøtter transporten af fugtigheden ud på ydersiden af stoffet, hvor den fordamper hurtigt. Dermed forbliver kroppen tør uden at blive kølet ned.

✓ Vindtæt

Vores produkter med Wind Protection er vindtætte, åndbare og vandafvisende. Det betyder, at vinden ikke kan trænge igennem materialet, og kropsvarmen bevares.

✓ Vandtæt

Angivelserne omkring vandsøjlen oplyser om, hvor højt vandet ville kunne stå over materialet uden at trænge igennem. Forseglede syninger forstærker effekten.

✓ Økologisk

Vores ecorepel®-imprægnering får vanddråber og snavs til at prelle af. Teknologien er miljøvenlig, biologisk nedbrydelig og fri for fluorkarbon.

Dejlig varme til lange skidage

Funktionsundertøj til damer

 

Dejlig varmt og behageligt

Kom dejlig varm gennem vinteren! Med funktionelt termoundertøj er det slut med at fryse:

✓ Varmer dejligt
✓ Åndbart
✓ Fugttransporterende
✓ Optimalt kropsklima med COOLMAX®-fibre
Se Funktionsundertøj

Parat på pisten

Skitøj til herrer

Sådan forbliver man varm

Funktionsundertøj til herrer

Masser af sjov i sneen

Ski- og vintertøj til børn

Varmt klædt på i bjergene

Elegante vinterlook til damer

  
  
 
  
   
 
  
Kan p.t. ikke bestilles
  
  
  
  
 
      
  
 
 
  
       

Perfekt klædt på til kolde dage

Vinterlook til herrer

FAIR OVER FOR MENNESKER OG NATUR: DET ER VORES ANSVAR

Vi har et ansvar over for den verden, som vi lever i hver dag. Derfor engagerer vi os hos Tchibo for, at vores produkter bliver fremstillet bæredygtigt. Det handler for os om at passe på naturen og om respektfuld omgang med de mennesker, som vi samarbejder med. Vi vil give vores kunder mulighed for at købe "værdifulde" produkter, som udmærker sig ved kvalitet, pris og social samt økologisk fairness. Vi ved, at der ligger et stort stykke arbejde foran os. Vi arbejder på at opnå mere. Hver dag. Læs mere på tchibo.dk/baeredygtighed.
Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.