×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
 
  
  
 
 
 
 
  
  
  
  
  
   
2 par strømpebukser
119 DKK Quickshop
 
Fås i:
 
   
Fløjlsnederdel
Hudvenlig takket være højt indhold af bomuld
119 DKK Quickshop
 
Treggings
fra 129 DKK Quickshop
 
Fås i:
 
 
Rygsæk
Længdejusterbare, polstrede skulderremme
119 DKK Quickshop
 
Skabelonsæt
Let, kreativ udformning af kort og papir
41 DKK Quickshop
 
Madkasser, sæt med 3
Med kliklukning – nemme at åbne, holder tæt lukket
42 DKK Quickshop
 
IQ-spil XOXO
Desværre udsolgt

Nu bliver det dejligt!

Til kolde regnvejrsdage

 
Softshellbukser
Vindtætte, vandafvisende og åndbare takket være Clima Protection System
219 DKK Quickshop
 
Gummistøvletter
Ekstra indlægssål så de dækker flere størrelser
159 DKK Quickshop
 
Regnjakke
219 DKK Quickshop
 
Fås i:
 
  
  
  
 
 
Regnbukser
High Performance-laminat og forseglede sømme gør dem vandtætte, vindtætte og åndbare
119 DKK Quickshop
 
Vendbar elefanthue
Hudvenlig takket være højt indhold af bomuld
50 DKK Quickshop
 
Vendbar elefanthue
Desværre udsolgt
 
Regnbukser
High Performance-laminat og forseglede sømme gør dem vandtætte, vindtætte og åndbare
119 DKK Quickshop
 
Børnegummistøvler
Med varmt plysfor og ekstra indlægssål til at tilpasse størrelsen
129 DKK Quickshop

Alle artikler kun så længe lager haves.

Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.
Vores Cotton made in Africa tekstiler er LAVET MED OMTANKE, for de understøtter en bæredygtig dyrkning af bomuld i Afrika. Der samarbejder projektinitiativet med ca. 670.000 bomuldsfarmere. Inklusive familiemedlemmer giver det omkring 5,3 mio. mennesker hjælp til selvhjælp, så de kan få et bedre liv.

HJÆLP VHA. HANDEL
Social retfærdighed, større indtægter for familierne og miljøbeskyttelse – det er målene. På kurser lærer farmerne at dyrke bomuld effektivt og miljøvenligt. Vha. større høst og større indkomst kan de af egen kraft forbedre deres egen og deres families situation. Jo mere bomuld der købes, jo bedre er det, for virksomhederne betaler licensafgifter, som investeres i f.eks. lokale skoler. Således køber du mode med velbehag for dig selv og et stykke bedre fremtid for andre.
På vores mode af Lenzing Viscose®, mærker du med det samme, at den er LAVET MED OMTANKE. For den udmærker sig ved, at den er særlig blød at tage på og har et flydende fald.

Cellulosefibrene giver dig ikke blot en blød fornemmelse på huden, men er også gode for vores miljø: De fremstilles af vegetabilske råstoffer. Disse stammer principielt fra bæredygtige kilder. Under produktionen holdes der øje med, at de høje standarder for kvalitet og miljø overholdes.