×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Smækbukser

149 DKK -13% - Du sparer 20 DKK
129 DKK inkl. moms
  • Status: På lager
  • Leveringstidspunkt: fr., 08.03.2019 - ti., 12.03.2019
  • Levering med: Pakkedistributør
  • Hudvenlig, ren bomuld
  • Af økologisk bomuld
  • Str. 62/68 – 86/92 i vikleform: kan åbnes helt med trykknapper forneden
  • Justerbare stropper, så de sidder optimalt
Antal :

Smækbukser

Produktnummer: 91750

Med disse smækbukser er de små perfekt klædt på til at tage på eventyr. De er fremstillet af hudvenlig, ren økologisk bomuld, og takket være de justerbare stropper sidder de perfekt og bliver siddende, hvor de skal, når den lille kravler rundt. Op til str. 86/92 har babybukserne en anden praktisk detalje, for i de små størrelser har de trykknapper forneden, så det er nemt at skifte bleen.

Farve:

Blå-hvid

Materiale:

100% bomuld (økologisk dyrket)

LAVET MED OMTANKE

LAVET MED OMTANKE fra Tchibo viser dig, at dette produkt er helt eller delvist bæredygtigt fremstillet. Når du køber dette produkt, sætter du noget godt i gang – og vi kommer sammen et skridt nærmere målet om en ansvarsbevidst verden. Opdag den bæredygtige side i dig. www.tchibo.dk/BAEREDYGTIGHED

Pleje

Vask

Normal vask ved maks. 40 °C

Tørring

Kan tørres i tørretumbler, skånsom tørring ved lav temperatur 60 °C

Blegning

Må ikke bleges

Strygning

Strygning ved meget høj temperatur 150 °C

Kemisk rensning

Tåler ikke kemisk rensning

Yderligere plejeanvisninger:

Vask med lignende farver

VELBEHAG I ENHVER HENSEENDE

Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.

Kvalitet

TCM

TCM-kvalitetsmærket står for fremragende produktkvalitet.

Bestilling og levering

Produktnummer:

91750

Mulige leveringsadresser:

  • Fakturaadresse
  • Anden leveringsadresse
  • Adresse i udlandet

Returneringer::

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.