×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Skubbeand af træ

Skubbeand af træ

85 DKK inkl. moms
  • Status: På lager
  • Leveringstidspunkt: to., 22.03.2018 - ma., 26.03.2018
  • Levering med: Pakkedistributør
  • Ideel som gåvogn til baby gennem leg
  • Af FSC®-certificeret træ
  • TÜV-kontrolleret
Antal :

Skubbeand af træ

Produktnummer: 74838

Børnelegetøj af FSC®-certificeret træ

Med dette legetøj får børnene legende hjælp med på vejen, når de skal lære at gå. Andens fødder vralter, når man skubber den, og vingerne bevæger sig også. Et dæk med gummiring sørger for, at trælegetøjet står godt på gulvet og er let at skubbe.

Farve:

Gul-orange

Materiale:

FSC®-certificeret træ
Fødder gummi

Mål:

Højde and ca. 16,5 cm
Længde stav ca. 46 cm

LAVET MED OMTANKE

LAVET MED OMTANKE fra Tchibo viser dig, at dette produkt er helt eller delvist bæredygtigt fremstillet. Når du køber dette produkt, sætter du noget godt i gang – og vi kommer sammen et skridt nærmere målet om en ansvarsbevidst verden. Opdag den bæredygtige side i dig. www.tchibo.dk/BAEREDYGTIGHED

FSC® træ

Skove er uerstattelige. De påvirker klimaet og er et refugie for dyr og mennesker. For at opretholde dem er vores produkter af FSC®-certificeret træ LAVET MED OMTANKE.

De strenge retningslinjer, som FSC® (Forest Stewardship Council®) har, sikrer ansvarligt skovbrug – fra træet til det færdige produkt.
Således kan du stole på, at skovenes biologiske mangfoldighed beskyttes. Der sørges også for at skovarbejdernes rettigheder overholdes, og at de har sikre arbejdsbetingelser. Det er bæredygtighed helt ned i detaljerne.

Kvalitet

TCM

TCM-kvalitetsmærket står for fremragende produktkvalitet.

Bestilling og levering

Produktnummer:

74838

Mulige leveringsadresser:

  • Fakturaadresse
  • Anden leveringsadresse

Returneringer:

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.

Vores service

Køb uden risiko 30 dages returret
Leveringstidspunkt to., 22.03.2018 - ma., 26.03.2018
Forsendelsesomkostninger
Tchibos nyhedsbrev Tilmeld dig her
Levering med pakkedistributør Hurtigt og nemt med DHL
Har du nogen spørgsmål? Telefon 80 25 30 78 (gratis) man-fre fra kl. 8.00-18.00


Returneringer Det kan ske, at en vare ikke passer, eller du alligevel ikke synes om den. Du kan sende den bestilte vare gratis retur i op til 30 dage.