×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Skriveartikler & hobbyartikler

Skriveartikler & hobbyartikler

 • Sæt med strygeapplikationer
Læg ganske enkelt applikationen på vilkårligt eller med hjælp fra en skabelon og stryg på
59DKK
50DKK
Quick view
 • LED-dekorationsstjerne
Med 10 LED'er med varmt hvidt lys
109DKK
85DKK
Quick view
 • Stansejernsæt med 3 dele
1 motivstansejern »Hjerte«, 2 hjørnestansejern »Stjerne« og »Snefnug« med lineal for et præcist arbejde
85DKK
69DKK
Quick view
 • Julekalender »Hus«
Dekorativt lille hus med 24 nummererede skuffer
109DKK
59DKK
Quick view
 • 2 plakater
Forskellige moderne design
85DKK
69DKK
Quick view
 • Sæt med malekort
10 dobbelte kort med fortrykte motiver på forsiden
69DKK
41DKK
Quick view
 • Notesbog
Med blyant og papirklips i bladform
75DKK
59DKK
Quick view
 • 3 plakater
Forskellige moderne design
85DKK
69DKK
Quick view
 • Gaveposesæt
Til kærlig indpakning af små gaver, hjemmebag osv.
69DKK
Quick view
 • Stofsæt med 5 dele
Med zigzagkanter – forhindrer at stoffet flosser, og du behøver ikke sømme kanten
75DKK
59DKK
DKK/m² 39,07
Quick view
 • 6 lynlåsvedhæng
Pep dine lynlåse på jakker, tasker, bukser m.m. op
69DKK
Quick view
Desværre udsolgt
 • Sæt med gaveposer »Julekalender«
24 gaveposer, 24 ophæng, 1 snøre og 24 klistermærker med nummer
85DKK
 • 6 gaveposer
3 størrelser – 6 forskellige mønstre
59DKK
41DKK
Quick view

Ting til den kreative hobby: Vær kreativ og giv flotte, hjemmelavede gaver

Enten alene eller sammen med andre – kreativitet er sjovt, for du kan bruge din fantasi og du får et resultat i hænderne til sidst. Lav egne dekorationer, flotte accessories eller individuelle gaver til særlige anledninger, hvis det er dårligt vejr eller når du bare har lyst. Her finder du ud over kontorartikler, redskaber til kreative hobbyer også ideer og tips til, hvad du skal tage højde for, før du køber.

Det skal du være opmærksom på, når du køber hobbytilbehør

Ufarlig

Det kan betale sig at være opmærksom ved køb, så hobbyarbejdet bliver nemt og sikkert. Man skal for eksempel holde øje med indholdsstofferne i farver. Ufarligt for dig og miljøet er farver, der er kontrolleret for skadelige stoffer, eller naturlige farver uden kemiske tilsætninger. Tusser og lim bør være uden opløsningsmidler og skal kunne vaskes af, hvilket er vigtigt, når børn bruger dem. Det gør dermed ikke noget, hvis børnene bruger lidt rigeligt eller hvis de rammer ved siden af. Redskaber, såsom saks eller nåle, skal passe til hånden. Dette opnås med en ergonomisk form. Greb med blød belægning er perfekte.

Kvalitetsmateriale

Der skal arbejdes en del, før resultatet er færdigt. Dette gøres lettere, hvis der bruges materialer af høj kvalitet. Papiret bør være tykt nok til, at det ikke krøller eller revner, når det foldes eller der tegnes på det. Det skal også kunne klare fugt mere eller mindre godt alt efter dine kreative ideer. Bruger du akryl-, vand- eller oliebaserede farver, er kvalitetspensler lige så vigtige som farvernes intensitet. Ved stoffer, uld og lignende kan det betale sig at undersøge, om resultatet kan vaskes i vaskemaskinen.

Gode ideer bliver mulige med det rigtige udstyr

Papir til det fingernemme arbejde

Der kan nemt fremstilles små kunstværker af papir. Med papir, dine hænder og lidt tålmodighed kan du for eksempel fremtrylle flotte origamifigurer. Til andre hobbyer kræves der flere redskaber, som hjælper dig i din kreative udfoldelse, bl.a. tykt papir, silkepapir og bølgepap. Det er altid en fordel at have papir i forskellige farver og tykkelser derhjemme. Derudover hører en stor og en lille, spids saks samt en hobbykniv til basisudstyret. Flydende lim, limstift eller limfilm bruges til limning, og skal du bearbejde andre materialer, er en varmlimspistol en god idé. Vigtigt er også en blyant med middel hårdhed til skitsering samt forskellige tusser og gelkuglepenne både til skrift og pynt.

Lav dine egne flotte kort

Hjemmelavede, individuelle kort gør en hilsen til noget særligt personligt, og kreative mennesker kan blive inspireret af forskellige metoder. Du kan lave et enkelt foto på karton eller et flot og detaljeret kreeret kort i vintagestil eller med 3D-effekt. Prøv også at eksperimentere med forskellige materialer såsom stof, kort eller gummi. Pynt kortene med flæser, og du har lavet et flot kort til fødselsdag eller dåb. Stempelteknik er praktisk, når der skal laves flere kort, hvor hvert billede alligevel skal være en smule anderledes. Highlights opnås med glitterpulver og pailletter. Du kan også bruge særlige sæt for at få et særligt enkelt og harmonisk resultat. Al tilbehøret findes i sættene og er perfekt afpasset hinanden.

Kreativitet sammen med børn

Børn elsker at være kreative, og det er også med til at udvikle deres finmotorik. Men det er vigtigt med enkle metoder og hurtige resultater, så de små ikke mister lysten. De skal selv kunne bestemme, hvad de vil lave. Derfor skal der ikke være alt for faste regler for de helt små. Du kan i stedet forberede et underlag, som de små kan farvelægge og pynte ved hjælp af tusser, papir, fjer, stof og lignende. Sørg for materialer til de små, såsom farver, der kan vaskes af og er uskadelige, samt børnesakse. Skal der bruges redskaber, der ikke er egnede til børn, bør du bruge disse selv.

Et hit: Strikning, hækling og mere.

Håndarbejder med uld, stof og garn er meget moderne. Det er der ikke noget at sige til, for det jævne arbejde med strikkenåle beroliger og kan med lidt øvelse også laves, når du ser fjernsyn eller er på farten. Mulighederne er næsten uudtømmelige – gider du ikke altid strikke sokker, halstørklæder og huer, kan du også lave din egen pynt til hjemmet såsom plaider, pudebetræk eller endda tæpper. Søde små stofdyr, også kaldet amigurumi, kan hurtigt laves og for eksempel fyldes med duftende krydderurter såsom lavendel og bliver dermed til en dejlig gaveidé. Afvekslinger fås med perler eller specielt papirgarn.

Vores løfter om hobbymaterialer

Køber du vores hobbymaterialer online, kan du stole på vores lave priser og høje kvalitet. Vi underkaster regelmæssigt vores produkter tests i samarbejde med uafhængige kontrolinstanser. Dette ser du af vores TCM-mærke, som står for "Tchibo Certified Merchandise". Derudover skal du nemt kunne se, hvilke egenskaber vores produkter har. Dette klarer vores mærker: "FSC®"-mærket på skriveartikler står for certificeret papir, som kommer fra bæredygtigt skovbrug. Mærket "100% bomuld" på stoffer og garn fortæller, at du kan stole på det robuste og ukomplicerede, naturlige materiale.