×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Skjorte

169DKK -41%
99DKK
inkl. moms
 • På lager
Leveringstidspunkt
ti., 24.09.2019 - fr., 27.09.2019
 • Levering med: Pakkedistributør
 • Af økologisk bomuld
 • Med Kent-krave
 • Garment washed: let brugt look
 • Moderne pasform: let taljeret facon med tilstrækkelig bevægelsesfrihed
 • Testet for skadelige stoffer – af eksterne autoriserede institutioner

Skjorte

Produktnummer 78100

Herreskjorte af hudvenlig økologisk bomuld

Fremstillet af hudvenlig økologisk bomuld er denne skjorte meget behagelig at have på. I klassisk facon med Kent-krave og påsat brystlomme er den en alsidig skjorte til mange formål. Den er syet i en moderne pasform og er let taljeret med tilstrækkelig bevægelsesfrihed. Kanten forneden er let afrundet, og manchetterne kan justeres i vidden.

Behageligt blød med garment-vask

Skjorten er garment-vasket. Denne specielle vaskemetode giver skjorten et behageligt blødt greb og et let brugt look. Risikoen for, at den kryber i vask, er reduceret.

Farve:

Blåternet

Materiale:

100 % bomuld (økologisk dyrket)

Mål:

Længde i alt ca. 80 cm
LAVET MED OMTANKE fra Tchibo viser dig, at dette produkt helt eller delvist er bæredygtigt. Når du køber dette produkt, sætter du gang i en god udvikling - på den måde kommer vi sammen et skridt nærmere på en ansvarlig verden. Opdag din bæredygtige side på www.tchibo.dk/BAEREDYGTIGHED
Garment-vask er en speciel vaskeproces, hvor konfektionerede beklædningsgenstande vaskes, efter at de er færdigsyede. Herved får produktet et let brugt look, et behageligt blødt greb og risikoen for, at tøjet kryber, reduceres.
Tørring
Må ikke tørres i tørretumbler
Vask
Normal vask ved maks. 40 °C
Strygning
Strygning ved meget høj temperatur 150 °C
Blegning
Må ikke bleges
Kemisk rensning
Tåler ikke kemisk rensning

Yderligere plejeanvisninger:

Brug vaskemiddel til kulørt tøj
Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.

Produktnummer:

78100

Mulige leveringsadresser:

 • Fakturaadresse
 • Anden leveringsadresse
 • Adresse i udlandet
 • Pakkeboks eller posthus

Returneringer::

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.