×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Skjorte

169DKK -41%
99DKK
inkl. moms
  • På lager
Leveringstidspunkt
to., 19.09.2019 - ti., 24.09.2019
  • Levering med: Pakkedistributør
  • Af økologisk bomuld
  • Med button-down-krave
  • Garment washed: let used look
  • Moderne pasform: let taljeret facon med tilstrækkelig bevægelsesfrihed

Skjorte

Produktnummer 78268

Herreskjorte af hudvenlig, økologisk bomuld

Denne skjorte er fremstillet af hudvenlig, økologisk bomuld og er meget behagelig at have på. Den er i klassisk facon med button-down-krave og brystlomme og er dermed en alsidig skjorte til mange formål. Den er syet i en moderne pasform og er let taljeret med tilstrækkelig bevægelsesfrihed. Kanten forneden er let afrundet.

Behageligt blød med garmentvask

Skjorten er garmentvasket. Denne specielle vaskemetode gør skjorten behageligt blød og giver den et let used look. Risikoen for, at den kryber i vask, er reduceret.

Farve:

Blå denim med alloverprint

Materiale:

100 % bomuld (økologisk dyrket)

Mål:

Samlet længde ca. 80 cm
LAVET MED OMTANKE fra Tchibo viser dig, at dette produkt er helt eller delvist bæredygtigt fremstillet. Når du køber dette produkt, sætter du noget godt i gang – og vi kommer sammen et skridt nærmere målet om en ansvarsbevidst verden. Opdag den bæredygtige side i dig. www.tchibo.dk/BAEREDYGTIGHED
Garmentvasken er en speciel vaskeproces af et færdigsyet stykke tøj. Produktet får derved et let used look, det føles dejligt blødt, og risikoen for at det kryber er mindre.
Kemisk rensning
Tåler ikke kemisk rensning
Strygning
Strygning ved meget høj temperatur 150 °C
Blegning
Må ikke bleges
Vask
Normal vask ved maks. 40 °C
Tørring
Må ikke tørres i tørretumbler

Yderligere plejeanvisninger:

Vask med lignende farver
Vask på vrangen
Brug vaskemiddel til kulørt tøj
Kan smitte af på lysere materialer og møbler
Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.

Produktnummer:

78268

Mulige leveringsadresser:

  • Fakturaadresse
  • Anden leveringsadresse
  • Adresse i udlandet
  • Pakkeboks eller posthus

Returneringer::

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.