×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Skjorte

169DKK -41%
99DKK
inkl. moms
  • Kun få på lager
Leveringstidspunkt
to., 05.03.2020 - ma., 09.03.2020
  • Levering med: Pakkedistributør
  • Af ren bomuld
  • Garment washed
  • Pasform: Modern fit - let taljeret med masser af bevægelsesfrihed

Skjorte

Produktnummer 73527

Herreskjorte af ren, økologisk bomuld

Skjorten i modern fit er ikke kun rar at have på, den letter plejen og strygningen utroligt. Den er fremstillet af ren, økologisk bomuld af høj kvalitet og har en let taljeret form, der alligevel giver nok bevægelsesfrihed. Bomuldsskjorten er garment washed og har manchetter, der kan reguleres i vidden, samt en let afrundet sømkant.

Farve:

Mørkeblå

Materiale:

100 % bomuld (økologisk dyrket)

Mål:

Samlet længde ca. 80 cm
LAVET MED OMTANKE fra Tchibo viser dig, at dette produkt helt eller delvist er fremstillet bæredygtigt. Når du køber dette produkt, sætter du noget godt i gang - og vi kommer sammen målet et skridt nærmere for en ansvarsbevidst verden. Opdag den bæredygtige side i dig. www.tchibo.dk/BAEREDYGTIGHED
Garment washed er en særlig vaskeproces til tøj efter fremstillingen. Dermed reduceres indløb og produktet bliver dejligt blødt at røre ved og får et let forvasket look.
Tørring
Må ikke tørres i tørretumbler
Vask
Normal vask ved maks. 40 °C
Kemisk rensning
Tåler ikke kemisk rensning
Blegning
Må ikke bleges
Strygning
Strygning ved meget høj temperatur 150 °C

Yderligere plejeanvisninger:

Brug vaskemiddel til kulørt tøj
Kan smitte af på lysere materialer og møbler
Vask på vrangen
Vask med lignende farver
Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.

Produktnummer:

73527

Mulige leveringsadresser:

  • Fakturaadresse
  • Anden leveringsadresse
  • Adresse i udlandet
  • Pakkeboks, pakkeshop eller posthus

Returneringer:

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.