×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Skjorte med Kent-krave

Skjorte med Kent-krave

249 DKK -36% - Du sparer 90 DKK
159 DKK inkl. moms
 • Status: På lager
 • Leveringstidspunkt: to., 02.05.2019 - ma., 06.05.2019
 • Levering med: Pakkedistributør
 • Af økologisk bomuld
 • Pleje- og strygelet med Easy Care
 • Med Kent-krave
 • Manchetter, der kan indstilles i vidden
 • Let afrundet sømkant
 • Modern Fit: let taljeret facon med tilstrækkelig bevægelsesfrihed
 • Kontrolleret for skadelige stoffer af eksterne, autoriserede institutter
Antal :

Skjorte med Kent-krave

Produktnummer: 82003

Skjorten af Two-Ply-stof i Modern Fit, med klassisk Kent-krave, manchetter, der kan indstilles i vidden og en let afrundet sømkant vinder på de smukke detaljer. Den let taljerede facon giver tilstrækkelig bevægelsesfrihed.

Plejelette skjorter med Easy Care

Plejelette og frem for alt strygelette skjorter som denne, kan man(d) slet ikke få nok af. Skjorten til professionel brug er fremstillet af økologisk bomuld af høj kvalitet.

Farve:

Mørkeblå-offwhite

Materiale:

100 % bomuld (økologisk dyrket)

Mål:

Samlet længde ca. 80 cm

LAVET MED OMTANKE

LAVET MED OMTANKE fra Tchibo viser dig, at dette produkt er helt eller delvist bæredygtigt fremstillet. Når du køber dette produkt, sætter du noget godt i gang – og vi kommer sammen et skridt nærmere målet om en ansvarsbevidst verden. Opdag din bæredygtige side. www.tchibo.dk/BAEREDYGTIGHED

Two-Ply-skjorte

Der anvendes snoet garn til fremstilling af Two-Ply-tekstiler, hvilket giver en særdeles fin vævning. Tchibos skjorter af Two-Ply-materiale er fremstillet af 100 % superkæmmet bomuld med lang stabellængde og meget tæt overflade, der giver en uovertruffen komfort. Det let taljerede snit og tilstrækkelig bevægelsesfrihed kendetegner pasformen "Modern Fit" – til det perfekte look i hverdagen. Den klassiske krave og manchetterne, der kan indstilles i vidden, sørger for et stilfuldt finish.

Pleje

Strygning

Strygning ved meget høj temperatur 150 °C

Tørring

Må ikke tørres i tørretumbler

Vask

Normal vask ved maks. 40 °C

Kemisk rensning

Tåler ikke kemisk rensning

Blegning

Må ikke bleges

Yderligere plejeanvisninger:

Brug vaskemiddel til kulørt tøj

VELBEHAG I ENHVER HENSEENDE

Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.

Kvalitet

Bestilling og levering

Produktnummer:

82003

Mulige leveringsadresser:

 • Fakturaadresse
 • Anden leveringsadresse
 • Adresse i udlandet

Returneringer::

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.