×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Skjorte med Kent-krave

169DKK -41%
99DKK
inkl. moms
 • På lager
Leveringstidspunkt
on., 25.09.2019 - ma., 30.09.2019
 • Levering med: Pakkedistributør
 • Af økologisk bomuld
 • Med Kent-krave
 • Manchetter og krave med chambray på indersiden
 • Garment washed: let used look
 • Moderne snit: let taljeret krop med god bevægelsesfrihed
 • Kontrolleret for skadelige stoffer af eksterne, autoriserede institutter

Skjorte med Kent-krave

Produktnummer 80046

Tøj af hudvenlig økologisk bomuld

Skjorten er fremstillet af hudvenlig ren økologisk bomuld og er meget behagelig at have på. En skjorte i et klassisk snit som denne, med Kent-krave og påsat bryslomme, kan styles til det meste. Manchetter og krave har chambray på indersiden. Skjorten er med moderne snit og har en let taljeret krop med tilstrækkelig bevægelsesfrihed. Sømmen er let afrundet, og manchetterne kan justeres.

Garment washed gør den dejligt blød

Skjorten er garment washed. Denne særlige vask giver skjorten et let used look og gør den behageligt blød. Risikoen for, at den kryber, reduceres.

Farve:

Grå-hvid

Materiale:

100% bomuld (økologisk dyrket)

Mål:

Samlet længde ca. 80 cm
LAVET MED OMTANKE fra Tchibo viser dig, at dette produkt er helt eller delvist bæredygtigt fremstillet. Når du køber dette produkt, sætter du noget godt i gang - og vi kommer sammen et skridt nærmere målet om en ansvarsbevidst verden. Opdag den bæredygtige side i dig. www.tchibo.dk/BAEREDYGTIGHED
Garment-vasken er en speciel vaskeproces af et færdigsyet stykke tøj. Produktet får derved et let used look, det føles dejligt blødt, og risikoen, for at det kryber, er mindre.
Kemisk rensning
Tåler ikke kemisk rensning
Tørring
Må ikke tørres i tørretumbler
Blegning
Må ikke bleges
Vask
Normal vask ved maks. 40 °C
Strygning
Strygning ved meget høj temperatur 150 °C

Yderligere plejeanvisninger:

Brug vaskemiddel til kulørt tøj
Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.

Produktnummer:

80046

Mulige leveringsadresser:

 • Fakturaadresse
 • Anden leveringsadresse
 • Adresse i udlandet
 • Pakkeboks eller posthus

Returneringer::

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.