×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Skinnende rent

Smarte hjælpemidler til rengøring og orden i hele hjemmet

Vores favoritter fra kollektionen

Tør snavset væk

Hjælpemidler til rengøring i hele hjemmet

Rigtig godt genbrugt
Menneskeheden forbruger flere ressourcer, end der vokser nye. Derfor er genanvendelsen af råstoffer såsom skrald så vigtig. Til vores produkter med genanvendt materiale anvender vi f.eks. plastik fra PET-flasker. Det sparer energi og skåner miljøet.

I øvrigt anvender Tchibo genanvendte materialer i mange produkter. Omregnet har hver 5. familie i Tyskland en børste med genanvendt kunststof fra Tchibo.
Bæredygtighed hos Tchibo

Smart opfangning af snavs

Skal du inden for med sko på? Disse overtrækssko sørger for, at snavset bliver udenfor.

Man skal bare stille sig på dem, bevæge fødderne i alle retninger – og så ruller overtræksskoene sig om de beskidte sko. Så nemt bliver det rent!
Se overtræksskoene
 

Må jeg tage opvasken?

Smarte idéer til opvask og aftørring

Alt er rent!

✓ Meget høje og bløde børster sørger for perfekt rengøring
✓ Snavset bliver ikke siddende
✓ Perfekte til at rengøre, skrubbe, fjerne hår eller endda til effektiv rengøring af hjul, fælge osv.
Reinigungshandschuhe ansehen

God pleje af yndlingsundertøjet

Strygning, tørring og pleje

Alt er på sin plads

Idéer til opbevaring og orden

Mere opbevaringsplads

Møbler og reoler

FAIR OVER FOR MENNESKER OG NATUR: DET ER VORES ANSVAR

Vi har et ansvar over for den verden, som vi lever i hver dag. Derfor engagerer vi os hos Tchibo for, at vores produkter bliver fremstillet bæredygtigt. Det handler for os om at passe på naturen og om respektfuld omgang med de mennesker, som vi samarbejder med. Vi vil give vores kunder mulighed for at købe "værdifulde" produkter, som udmærker sig ved kvalitet, pris og social samt økologisk fairness. Vi ved, at der ligger et stort stykke arbejde foran os. Vi arbejder på at opnå mere. Hver dag. Læs mere på tchibo.dk/baeredygtighed.
Skove er uerstattelige. De påvirker klimaet og er et refugie for dyr og mennesker. For at opretholde dem er vores produkter af FSC®-certificeret træ LAVET MED OMTANKE.

De strenge retningslinjer, som FSC® (Forest Stewardship Council®) har, sikrer ansvarligt skovbrug – fra træet til det færdige produkt.
Således kan du stole på, at skovenes biologiske mangfoldighed beskyttes. Der sørges også for at skovarbejdernes rettigheder overholdes, og at de har sikre arbejdsbetingelser. Det er bæredygtighed helt ned i detaljerne.
Vores ideer af FSC®-certificeret papir er LAVET MED OMTANKE, for der anvendes træcellulose fra eksemplarisk drevne skovbrug til fremstillingen af papiret.

MED FREMTIDEN FOR ØJE
FSC®'s (Forest Stewardship Council®) strenge retningslinjer sikrer ansvarsfuldt skovbrug – fra træet til det færdige produkt. Med hver beslutning for FSC®-certificeret papir støtter du bevarelsen af skovens vigtige funktioner. Du kan også være sikker på overholdelsen af rettigheder og sikre arbejdsvilkår for skovarbejderne. Gode ideer af papir og karton med kærlighed til naturen.
Til vores produkter med genbrugt materiale genbruger vi råmateriale og sparer dermed ressourcer og energi – for flere gange genbrug er LAVET MED OMTANKE.

VIDUNDERLIGT GENBRUG
Når du køber produkter af genbrugt materiale, beslutter du dig for en bæredygtigere livsstil. Dermed går værdifulde råmaterialer og energi ikke til spilde. Også udledningen af skadelige udstødningsgasser og anvendelsen af vand og kemikalier kan på denne måde reduceres – uden af påvirke kvaliteten af vores produkter.