×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Produkter KU38 2017
Skijakke

Skijakke

Afsted til pisten! Det bløde, slidstærke ydermateriale på denne skijakke for børn er smudsafvisende takket være en miljøvenlig ecorepel®-imprægnering og har et vandsøjletryk på op til 3.000 mm. Jakken har en varmende termovattering, hætten, kraven og rygpartiet er foret med varmende microfleece. Funktionelle jakkedetaljer Aftagelig hætte med lille skygge Velcrolukning til at fastgøre hætten Lynlås med hagebeskyttelse 2 sidelommer med lynlås Reflekser Velcrolukning til vidderegulering Aftageligt, vandtæt snefang med skridsikker gummiering og trykknapper til vidderegulering Skipaslomme med lynlås Navneskilt, som man kan skrive navn på Brystlomme med lynlås Indvendig talje med snor til vidderegulering Skipaslomme med lynlås Åndbar belægning for et behageligt kropsklima Fungerer som et ekstra lag hud: Belægningen forhindrer, at der trænger regnvand ind, og leder fugten væk fra kroppen.
349 DKK
349 DKK
inkl. moms


Velkommen hos Tchibo.dk!

Ja tak, jeg ønsker at modtage Tchibos gratis nyhedsbrev, som via e-mail informerer om aktuelle nyheder og tilbud. (Muster-Newsletter anschauen).
Jeg har læst oplysningerne om Tchibos privatlivspolitik .

Indtast ganske enkelt din e-mailadresse.