×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Produkter KU44 2017
Skijakke, hvid-grå

Skijakke

Perfekt beskyttet – på og ved siden af pisten. Denne skijakke overbeviser med det bløde og robuste overmateriale, som er snavsafvisende takket være den miljøvenlige ecorepel®-imprægnering. Det klarer en vandsøjle op til 3.000 mm. 3M™ Thinsulate™Insulation sørger ved vintersport for en optimal varmeisolering. Funktionelle detaljer Hætte, der kan reguleres i vidden og højden, kan tages af 2-vejslynlås med hagebeskyttelse Højtsluttende krave med blødt fleecefor Fleecefor Vandtæt snefang, der kan tages af, med skridhæmmende gummi og trykknapper til regulering af vidde Elastiske ærmeender med hul til tommelfinger Ergonomisk formede ærmeender med velcro til regulering af vidden 2 lommer med fleecefor og forseglet lynlås Lomme med kabelåbning og kabelføringsløkke til MP3-afspiller Skipaslomme med skjult lynlås Snøretræk med stoppere til regulering af vidden Brilleomme Thermo Protection System med High Performance-belægning Varmeisolerende, vandtæt, vindtæt og åndbar: hindrer afkøling, fugt kan sive ud og kroppens varme bibeholdes. 3M™ Thinsulate™Insulation De meget fine fibre fra 3M™ Thinsulate™Insulation lagrer mere luft på lidt plads og sørger dermed for en optimal isolering ved lav vægt.
669 DKK
669 DKK
inkl. moms

Sidst på tilbud: KU44/2017  Skimode & tilbehør til alle

Velkommen hos Tchibo.dk!

Ja tak, jeg ønsker at modtage Tchibos gratis nyhedsbrev, som via e-mail informerer om aktuelle nyheder og tilbud. (Muster-Newsletter anschauen).
Jeg har læst oplysningerne om Tchibos privatlivspolitik .

Indtast ganske enkelt din e-mailadresse.