×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Produkter
Produkter KU44 2017
Skijakke, bærfarvet-pink

Skijakke

Perfekt beskyttet – på og ved siden af pisten. Denne skijakke overbeviser med det bløde og robuste ydermateriale, som er snavsafvisende takket være den miljøvenlige ecorepel®-imprægnering. Det klarer en vandsøjle op til 3.000 mm. 3M™ Thinsulate™Insulation sørger ved vintersport for en optimal varmeisolering. Funktionelle detaljer Hætten, der kan reguleres i vidden og højden, kan tages af 2-vejslynlås med hagebeskyttelse Højtsluttende krave med blødt fleecefor Fleecefor Vandtæt snefang, der kan tages af, med skridhæmmende gummi og trykknapper til regulering af vidden Elastiske ærmeender med hul til tommelfinger Ergonomisk formede ærmeender med velcro til regulering af vidden 2 lommer med fleecefor og forseglet lynlås Lomme med kabelåbning og kabelføringsløkke til MP3-afspiller Skipaslomme med skjult lynlås Snøretræk med stoppere til regulering af vidde Brilleomme Thermo Protection System med High Performance-belægning Varmeisolerende, vandtæt, vindtæt og åndbar: hindrer afkøling, fugt kan sive ud og kroppens varme opretholdes. 3M™ Thinsulate™Insulation De meget fine fibre fra 3M™ Thinsulate™Insulation lagrer mere luft på lidt plads og sørger dermed for en optimal isolering ved lav vægt.

Sidst på tilbud: KU44/2017  Skimode & tilbehør til alle

Velkommen hos Tchibo.dk!

Ja tak, jeg ønsker at modtage Tchibos gratis nyhedsbrev, som via e-mail informerer om aktuelle nyheder og tilbud. (Muster-Newsletter anschauen).
Jeg har læst oplysningerne om Tchibos privatlivspolitik .

Indtast ganske enkelt din e-mailadresse.