×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Produkter
Produkter KU26 2018
Skænk

Sideboard

Mere opbevaringsplads på badeværelset Dette sideboard giver plads til badesagerne og håndklæderne. Den har tre rum med låge og tre skuffer med metaludtræk. I de tre åbne rum er der fx være plads til kosmetik og også den øverste plade kan bruges som aflæggerplads. Slidstærkt badeværelsesmøbel MADE IN GERMANY Takket være kunststofkanterne er skabet slidstærkt, stødfast og holder længe. Klikhængsellågerne har softdæmpning, så de lukker lydløst, og kan monteres til begge sider. Badeværelsesskab med drejbar skærm Skabet i Vario-badeværelsesmøbelserien har drejbar skærm, der er grå på den ene side og naturfarvet på den anden. Skærmen kan vendes, som man synes – og dermed kan man helt uden ekstra montage nemt, individuelt og efter behag sætte farver på badeværelset.


Velkommen hos Tchibo.dk!

Ja tak, jeg ønsker at modtage Tchibos gratis nyhedsbrev, som via e-mail informerer om aktuelle nyheder og tilbud. (Muster-Newsletter anschauen).
Jeg har læst oplysningerne om Tchibos privatlivspolitik .

Indtast ganske enkelt din e-mailadresse.