×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Skabe

Skabe

  • Bænk med opbevaringsrum
Et møbel fra vores Nordic-serie
1.079DKK
Quick view
  • Underskab til håndvask
Fra vores Vario-badserie – med vendeskærm: Drej den rundt og skift mellem eg og grå
589DKK
Quick view
  • Smal metalreol med 3 låger
Et element fra vores møbelserie af metal
2.459DKK
1.919DKK
Quick view
  • Chatol
En del af Landidyl-serien
2.079DKK
Quick view
  • Kvadratisk modul med låge og 1 løs hylde
Et møbel fra vores serie »Møbler til små rum«

329DKK
239DKK
Quick view
  • Kvadratisk modulmøbel med to skuffer
Et møbel fra vores serie »Møbler til små rum«
409DKK
299DKK
Quick view
  • Siddebænk i massivt træ
Pladsbesparende – siddebænk, sko- og opbevaringsreol i et
589DKK
Quick view
  • Sideboard
Fra vores Vario-badserie – med vendeskærm: Drej den rundt og skift mellem eg og grå
1.499DKK
Quick view
  • Badeværelsesskab
Fra vores Vario-badserie – med vendeskærm: drej den rundt, og og skift mellem eg og grå
839DKK
Quick view
  • Rullevogn
Fra vores Vario-badserie – med vendeskærm: Drej den rundt og skift mellem eg og grå
999DKK
Quick view
1

Skabe til alle rum: praktisk, robust og stilfuldt

Fra rummelige klædeskabe i soveværelset til elegante hængeskabe i køkkenet giver dine skabe dig masser af opbevaringsplads og skaber helt enkelt orden. Gennemtænkt inddeling, hylder, der kan indstilles i højden og andre smarte ekstradetaljer sikrer, at du uden problemer har plads til alt dit habengut. Du kan vælge mellem forskellige størrelser, design og udførelser, så du finder det helt rigtige skab til dit hjem, uanset om du har en stor eller lille bolig. Derudover rådgiver vi dig om, hvad du skal være opmærksom på ved dit køb.

Sådan finder du det rigtige skab

Orden i skabet kan planlægges

Skabet giver dig først og fremmest praktisk opbevaringsplads. For at du kan udnytte den effektivt og rydde hurtigere op, bør du overveje et ordenssystem. På den måde kan du f.eks. vælge, at der i vægskabet i køkkenet er et rum kun til kopper, et til tallerkener og et til skåle. Det gør det betydeligt nemmere at sætte servicet på plads, og dine gæster kan også hurtigere finde det. Det er bedst allerede inden købet at have styr på, hvor mange rum, skuffer og kasser, du har brug for til det pågældende formål. Hvis det udvalgte skab ikke har nok opbevaringsmuligheder, kan du supplere med foldekasser, suppleringsrum og andre praktiske opbevaringsløsninger.

Det rigtige klædeskab

De fleste klædeskabe har ud over en mængde rum en større afdeling med plads til en bøjlestang. Den kan bruges til ophængning af dit yndlingstøj på bøjle. Så slipper du for at lægge tøjet sammen. Derudover krøller hængetøj ikke så hurtigt og får heller ingen liggefolder. Det er dog ikke kun indretningen, der er udslagsgivende for valget af det rigtige klædeskab. Fordi skabet med en dybde på ca. 60 cm optager en del plads, skal du også sikre dig, at der er plads til at åbne skabslågerne. Som regel kan du vælge mellem de klassiske skabslåger på forsiden samt forskellige typer skydelåger eller foldelåger, der ikke kræver yderligere plads for at blive åbnet.

Skab eller reol?

Reoler er i særlig høj kurs i små boliger, da de ikke behøver så meget plads og kan placeres forskellige steder eller flyttes rundt efter behov. Skabe har derimod den fordel, at den lukkede front får hele rummet til at fremstå langt mere velordnet og ryddeligt. Derudover er skabets indhold beskyttet mod støv, hvilket letter rengøringen betydeligt. Skabet er det bedste valg til opbevaring af tøj, for i et lukket klædeskab er tekstilerne ikke kun beskyttet mod støv, men også mod solens stråler, der kan medføre, at stoffet afbleges hurtigere.

Den visuelle effekt

Med det rigtige koncept giver skabet en flot effekt i indretningen og har en afgørende indvirkning på atmosfæren i rummet. Eksempelvis virker et stort, hvidt klædeskab ikke tungt, men derimod let og elegant. Hvis du vil have rummet til at se større ud, skal du vælge et skab med spejle på lågerne. Det er især en god idé til smalle entréer samt små sove- og badeværelser. Hvis du godt kan lide den traditionelle stil, skal du satse på et træskab i mørke farver, f.eks. af kirsebær eller valnøddetræ. Et skab med glassider og glashylder virker næsten vægtløst, f.eks. kombineret med metalkomponenter.

Dette skal du være opmærksom på, når du køber skabe

Skal det hænge eller stå?

Skabe fås som udgangspunkt i to varianter: skabe, der hænger på væggen, og skabe, der står direkte på gulvet. En stor fordel ved vægskabet er, at de ikke optager gulvplads. Især i små rum kan det betale sig at flytte opbevaringsplads op i højden ved hjælp af vægskabe. På den måde får du pladsbesparende opbevaring til ting, du ikke bruger så tit. Det er dog generelt ikke anbefalet at opbevare tunge ting i vægskabe. Hertil er de nederste rum i et gulvskab langt mere velegnede.

Bæreevnen

Når vi taler om bæreevne eller belastningsevne, tager vi udgangspunkt i den samlede vægt, som et møbel maksimalt kan bære. Jo bredere en lys hylde eller en skuffe er, desto højere belastning kan den klare. Når det gælder skabe, der står på gulvet, kan du blot følge angivelserne i produktbeskrivelsen. Det ser anderledes ud, når det gælder vægskabe. Her spiller beskaffenheden af hjemmets vægge også en stor rolle. Især i gammelt byggeri er der ofte porøse vægge, som er ikke stabile nok til montering af et vægskab.

Indstillelige reolfødder

Hvor små kommoder kan stå direkte på gulvet, skal større skabe helst have reolfødder, der kan indstilles i højden. Næsten ingen gulve er nemlig helt lige. Det gør dog ingenting, da du blot kan bruge et vaterpas, når du monterer skabslågerne. Ved hjælp af fødderne kan du udjævne ujævnhederne, så skabet kommer til at stå helt perfekt. Ved en skabsbredde på op til en meter er fire skabsfødder normalt nok. Her er udgangspunktet, at jo bredere fødderne er, desto mere stabilt står skabet efterfølgende.

Praktiske inddelinger

De fleste skabe er inddelt i forskellige rum ved hjælp af hylder. I nogle skabe kan du blot tage hylderne ud og på den måde indstille rummenes højde efter behov, hvorimod hylderne er skruet fast i andre modeller. Hvis det første er tilfældet, skal du allerede på købstidspunktet planlægge, hvilken rumstørrelse der giver mest mening til dit formål. I mange tilfælde er skuffer mere praktiske end rum. Det er især tilfældet, når du har brug for opbevaringsplads til mindre ting. Hvor det kan være svært at udnytte opbevaringspladsen bagest i et skab, har alting sin plads i en skuffe og er nemt at få fat i.

Vores løfter om dit nye skab

Vores sortiment af skabe består af omhyggeligt udvalgte produkter, hvis kvalitet kontrolleres løbende. Det kan du se på vores eget "TCM"-mærke, der står for "Tchibo Certified Merchandise". Produkter, der bærer dette mærke, er fremstillet eksklusivt til Tchibo og gennemgår en streng kvalitetskontrol. Hvis du køber et skab i vores onlineshop, kan du hurtigt få et overblik over produktegenskaberne ved hjælp af vores forskellige mærker.