×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Produkter
Produkter KU26 2018
Sideboard

Sideboard

Ekstra opbevaringsplads på badeværelset Ordentligt pakket væk inde for rækkevidde: Bag den store dør på venstre side giver to hylder, der kan indstilles i højden, plads til kosmetik og andet badtilbehør. Døren uden greb kan helt enkelt åbnes og lukkes med trykpunkter. På højre side er der tre rummelige skuffer med kuglelejeudtræk. De skjulte hængsler med kliksystem gør det lettere at montere døren. Sideboard i moderne design Dette badeværelsesskab er slankt med en tykkelse på kun 7 mm. Fronten i trælook med årring og fødderne af forkromet metal giver et moderne touch til badeværelset. Svævende eller stående? Møblerne i denne serie kan efter eget valg monteres svævende på væggen eller stilles på de fire forkromede metalfødder.


Velkommen hos Tchibo.dk!

Ja tak, jeg ønsker at modtage Tchibos gratis nyhedsbrev, som via e-mail informerer om aktuelle nyheder og tilbud. (Muster-Newsletter anschauen).
Jeg har læst oplysningerne om Tchibos privatlivspolitik .

Indtast ganske enkelt din e-mailadresse.