×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Shorts

129DKK -34%
85DKK
inkl. moms
 • På lager
Leveringstidspunkt
ti., 25.02.2020 - to., 27.02.2020
 • Levering med: Pakkedistributør
 • Blød bomuldstwill
 • Garment washed: let slidt look
 • Garment-dyed: speciel indfarvningsproces for et individuelt look
 • Pasform: Normal
 • Testet for skadelige stoffer - af eksterne akkrediteringsinstitutioner

Shorts

Produktnummer 78699

Korte bukser af hudvenlig økologisk bomuld

Med disse shorts kommer du behageligt og afslappet gennem sommeren. De korte bukser i blød, økologisk bomuldstwill har på grund af garment-vasken fået et let slidt look. Og den specielle indfarvningsproces, garment-dyed, gør hvert stykke tøj til et unikum. Ved hjælp af taljeelastikken med bindebånd kan vidden tilpasses individuelt. Shortsene har to forlommer og en pyntebaglomme.

Farve:

Beige

Materiale:

100% bomuld (økologisk dyrket)

Mål:

Indvendig benlængde ca. 17 cm.
LAVET MED OMTANKE fra Tchibo viser dig, at dette produkt helt eller delvist er fremstillet bæredygtigt. Når du køber dette produkt, sætter du noget godt i gang - og vi kommer sammen målet et skridt nærmere for en ansvarsbevidst verden. Opdag den bæredygtige side i dig. www.tchibo.dk/BAEREDYGTIGHED
Garment-vasken er en speciel vaskeproces af et færdigstyet stykke tøj. Produktet får derved et let slidt look, det mærkes dejligt blødt, og risikoen for, at det kryber, er mindre.
Strygning
Strygning ved meget høj temperatur 150 °C
Kemisk rensning
Tåler ikke kemisk rensning
Blegning
Må ikke bleges
Vask
Normal vask ved maks. 40 °C
Tørring
Må ikke tørres i tørretumbler

Yderligere plejeanvisninger:

Brug vaskemiddel til kulørt tøj
Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.

Produktnummer:

78699

Mulige leveringsadresser:

 • Fakturaadresse
 • Anden leveringsadresse
 • Adresse i udlandet
 • Pakkeboks, pakkeshop eller posthus

Returneringer:

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.