×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Drøm dejligere i nye farver & mønstre

 
   
  
Desværre udsolgt
  • Vendbart sengetæppe
Quiltet og med let vattering
159DKK
   
  
  
Desværre udsolgt
Elastisk stofkvalitet – blød og lækker
fra95DKK
 
Desværre udsolgt
  • 2 hovedpudebetræk i jersey; 80 x 40 cm, hvid
  • 2 hovedpudebetræk i jersey; 80 x 40 cm, turkis
Elastisk stofkvalitet – blød og lækker
79DKK
 
   
Desværre udsolgt
  • Jerseyfaconlagen, 90 x 190 til 100 x 200 cm
Elastisk stofkvalitet – blød og lækker
95DKK
 
Elastisk stofkvalitet – blød og lækker
fra79DKK
Quick view

Dejlig bløde klassikere

    
  
          

Basics til sengen

Alle artikler kun så længe lager haves.

Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.
Vores tøj, der er certificeret iht. Global Organic Textile Standard (GOTS), føles godt i tredobbelt henseende. For den kontrollerede økologiske dyrkning og de miljømæssige og sociale krav gennem hele den tekstile produktionskæde profiterer alle af: miljøet, menneskene i forsyningskæden og dig.

GOTS-KVALITET
I denne uge er udvalgte produkter GOTS-certificerede. De indeholder 70% / mindst 70% bomuld, der er kontrolleret økologisk dyrket og fremstillet iht. Global Organic Textile Standard (GOTS). Både under dyrkningen og forarbejdningen giver vi afkald på farlige kemikalier og kritiske tilsætningsstoffer.