×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Sådan smager julen!

Festlig bagesjov og mere

Vores favoritter fra kollektionen

Bagesjov for store og små

Forme til udstikning og bagetilbehør

Opskrift: Sådan lykkes Linzer-småkager perfekt

Ingredienser:

250 g mel
100 g sukker
200 g margarine
150 g malede mandler
1 brev vaniljesukker
1 æg
Jordbærmarmelade, flormelis

1. Rør mel, sukker, mandler, vaniljesukker, smør og æg sammen og ælt. Vikl derefter dejen ind i film og put den i køleskabet i ca. 60 minutter.
2. Rul dejen ud på en overflade drysset med mel og stik småkagerne ud med Tchibos udstikkerform.
3. Læg småkagerne på en bageplade med bagepapir og bag dem i ca. 10 til 12 minutter på 200 grader.
4. Varm marmeladen i en gryde og put den på småkagerne uden hul efter bagningen. Placér derefter de udstansede småkager som låg.
5. Fyld evt. den udstansede form med en smule marmelade og strø flormelis på småkgerne.

Øs ud af juleglæden

Sådan fungerer airbrush-teknikken

Med airbrush-sættet kan man ikke kun pynte smågerne med flotte julemotiver, men også kagerne.

Takket værede fem hastighedstrin kan man langsomt lære airbrush-teknikken at kende. Hvis man hellere vil øve sig først, kan man gøre det på et stykke papir.
Se Airbrush-sæt
 
Endelig jul

Sprød og lækker juletid!

Når mel og flormelis flyver gennem luften, børn lynhurtigt spiser af den søde dej, og køkkenet dufter dejligt af småkager – så stiger juleglæden! Find de bedste hjælpemidler til bagning, pyntning og dekoration. Så bliver julen lige lidt sjovere i år!

Idéer til julebagningen

Bagemåtter og -forme

 

Sådan bager man i dag

Mere bagesjov med silikone

Overblik over fordelene:

✓ Meget varmebestandigt
✓ Ikke nødvendigt at smøre ind
✓ Med slip let-belægning
✓ Let at få indholdet ud
✓ Nemt at rengøre
 

Indbydelse til adventskaffe

Festlig service og borddekoration

Stemningsfuld juletid

Julekalendere, gaveposer og julepynt

FAIR OVER FOR MENNESKER OG NATUR: DET ER VORES ANSVAR

Vi har et ansvar over for den verden, som vi lever i hver dag. Derfor engagerer vi os hos Tchibo for, at vores produkter bliver fremstillet bæredygtigt. Det handler for os om at passe på naturen og om respektfuld omgang med de mennesker, som vi samarbejder med. Vi vil give vores kunder mulighed for at købe "værdifulde" produkter, som udmærker sig ved kvalitet, pris og social samt økologisk fairness. Vi ved, at der ligger et stort stykke arbejde foran os. Vi arbejder på at opnå mere. Hver dag. Læs mere på tchibo.dk/baeredygtighed.
Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.
Vores ideer af FSC®-certificeret papir er LAVET MED OMTANKE, for der anvendes træcellulose fra eksemplarisk drevne skovbrug til fremstillingen af papiret.

MED FREMTIDEN FOR ØJE
FSC®'s (Forest Stewardship Council®) strenge retningslinjer sikrer ansvarsfuldt skovbrug – fra træet til det færdige produkt. Med hver beslutning for FSC®-certificeret papir støtter du bevarelsen af skovens vigtige funktioner. Du kan også være sikker på overholdelsen af rettigheder og sikre arbejdsvilkår for skovarbejderne. Gode ideer af papir og karton med kærlighed til naturen.