×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Rustfri stålkronograf med udskiftelig urrem

509 DKK -11% - Du sparer 60 DKK
449 DKK inkl. moms
 • Status: På lager
 • Leveringstidspunkt: fr., 22.02.2019 - ti., 26.02.2019
 • Levering med: Pakkedistributør
 • Med rustfri stålrem og læderrem til at skifte
 • Stopfunktion med sekund- og minutforløb
 • Dato- og 24 timersvisning
 • Selvlysende minut- og sekundvisere
 • Vandtæthed 10 bar
 • Inkl. værktøj til forkortelse af remmen
Antal :

Rustfri stålkronograf med udskiftelig urrem

Produktnummer: 73705

Denne kronograf er en klassiker til mænd, der følger tiden. Den er af rustfrit stål af høj kvalitet med en vandtæthed på 10 bar og har et præcist kvartsværk med datovisning, 24 timersvisning og stopfunktion med sekund- og minutforløb. Urglasset er af ridsefast mineralglas, og takket være den selvlysende minut- og timeviser har man også styr på tiden i mørke.

1 ur – 2 look

Kronografen kan anvendes med rem af kromfrit garvet læder eller rustfrit stål, hvilket sikrer et individuelt look. Takket være den praktiske skiftemekanisme kan man nemt og hurtigt skifte urremmen.

Den rustfri stålrem kan forkortes individuelt

Den rustfri stålrem kan med det medfølgende værktøj til fjernelse af enkelte led tilpasses individuelt til ethvert håndled og kan lukkes bekvemt med sikkerhedslåsen.

Farve:

Rustfri stålrem sølvfarvet
Læderrem mørkebrun
Urskive mørkeblå

Materiale:

Rustfrit stål og mineralglas
Urrem af læder garvet uden brug af krom og rustfri stålrem

Mål:

Samlet længde ca. 23 cm
Ø urkasse ca. 42 mm
Bredde urrem ca. 20 mm hver

Tilbehør:

Inkl. batteri (type 371), værktøj til forkortelse af remmen og brugsanvisning

Download yderligere produktinformationer

Anvisning (PDF, 1 MB)

SKÅNSON FOR MENNESKE OG MILJØ

Læder er et robust materiale af særlig høj kvalitet. Derfor kan du have glæde af dit produkt i lang tid. Derudover er vores læderprodukter garvet uden brug af krom. For det første undgås belastningen af miljøet pga. krom og for det andet udelukkes sundhedsrisiciene ved dette stof for menneskene i produktionslandene og også for dig.

Kvalitet

TCM

TCM-kvalitetsmærket står for fremragende produktkvalitet.

Garanti

Tchibo GmbH, Überseering 18, 22297 Hamborg påtager sig 3 års garanti fra købsdatoen af dette produkt. Inden for garantiperioden afhjælper vi alle materiale- eller produktionsfejl uden omkostninger. Garantien sker på betingelse af fremvisning af et købsbevis fra Tchibo eller en af Tchibos autoriserede salgspartnere. Garantien gælder i EU, Schweiz og Tyrkiet. Garantien omfatter ikke skader, som er forårsaget af uhensigtsmæssig behandling samt slid / forbrug. Den lovmæssige reklamationsret bliver ikke indskrænket med denne garanti. Du kan finde yderligere vilkår i brugsanvisningen.

Bestilling og levering

Produktnummer:

73705

Mulige leveringsadresser:

 • Fakturaadresse
 • Anden leveringsadresse
 • Adresse i udlandet

Returneringer::

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.