×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Produkter KU49 2018
Rustfri pande, Ø ca. 20 cm

Rustfri pande, Ø ca. 20 cm

Kvalitets-sliplet lag GREBLON® C3+ Tilberedelsen bliver en ren nydelse med denne kvalitets-pande af rustfrit! Takket være sliplet-laget GREBLON® C3+ af høj kvalitet med keramiske partikler er panden velegnet til fedtfattig, ernæringsbevidst madlavning. Det særlige lag minimerer forkulning og fastbrænding og letter samtidigt rengøringen. Enestående kvalitet Panden er fremstillet af højglanspoleret rustfrit stål 18/10 og har en særlig robust og ridsefast overflade. Skaft og greb er omsluttet af varmbestandig silikone og flammebeskyttelse. Sandwichbunden af flere lag sikrer en optimal varmelagring. Da panden kan bruges på alle komfurer, også på induktionskomfurer, kan den bruges i ethvert køkken. Panden kan vaskes op i opvaskemaskinen og er varmebestandig og ovnbestandig til 180 °C.
209 DKK
209 DKK
inkl. moms


Velkommen hos Tchibo.dk!

Ja tak, jeg ønsker at modtage Tchibos gratis nyhedsbrev, som via e-mail informerer om aktuelle nyheder og tilbud. (Muster-Newsletter anschauen).
Jeg har læst oplysningerne om Tchibos privatlivspolitik .

Indtast ganske enkelt din e-mailadresse.