×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Produkter KU49 2018
Rustfri pande, 28 cm

Rustfri pande, 28 cm

Pande med kvalitets-non-stick-belægning GREBLON® C3 Med denne førsteklasses rustfri pande går madlavningen som en leg. Takket være kvalitets-non-stick-belægningen GREBLON® C3+ med keramikpartikelforstærkning er den ideel til fedtfattig, ernæringsrigtig stegning. Den særlige belægning forhindrer, at tingene brænder på eller sætter sig fast, og rengøringen bliver nemmere. Førsteklasses kvalitet Panden er fremstillet i højglanspoleret rustfrit stål 18/10 og har en specielt robust og ridsefast overflade. Skaft og greb er forsynet med varmebestandig silikonebelægning og varmebeskyttelse. Sandwichbund i flere lag sørger for en optimal varmeudnyttelse under stegning. Da stegepanden er egnet til alle komfurer, også induktion, passer den i ethvert køkken. Den kan vaskes i opvaskemaskinen og er varme- og ovnbestandig op til 180 °C.
339 DKK
339DKK
inkl. moms


Velkommen hos Tchibo.dk!

Ja tak, jeg ønsker at modtage Tchibos gratis nyhedsbrev, som via e-mail informerer om aktuelle nyheder og tilbud. (Muster-Newsletter anschauen).
Jeg har læst oplysningerne om Tchibos privatlivspolitik .

Indtast ganske enkelt din e-mailadresse.

Alternative produkter

Aluminiumspande, Ø ca. 20 cm

Med keramisk sliplet belægning GREBLON® CK2: utrolig varmbestandig, ideel til fedtfattig madlavning, minimerer fastbrænding og er nem at vaske af.
159 DKK Quickshop