×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Reoler

Reoler

 • Reol-vægmodul
Med tonede glasbagvægge – kan også bruges som rumdeler
1.229DKK
919DKK
Quick view
 • Hængereol af metal med trådkurve
Giver meget plads til opbevaring og dekoration
419DKK
Quick view
 • 2 rumopdelere til at klemme fast
Få overblik og orden i skabe og reoler og undgå væltende tøjstabler
69DKK
50DKK
Quick view
 • Stumtjener
En del af vores Landidyl-serie
419DKK
Quick view
 • Smalt garderobeskab med opbevaringsrum
Tøjstang med plads til bøjler
569DKK
459DKK
Quick view
 • Køkken-/arbejds-/serveringsvogn
En del af vores Landidyl-serie
2.249DKK
Quick view
 • Reol
Ideel til ringbind
419DKK
Quick view
Desværre udsolgt
 • Metalreol med 2 løse klapper
 • Metalreol med 2 løse klapper
 • Metalreol med 2 løse klapper
Forkromet metalstel
2.869DKK
Kan p.t. ikke bestilles
 • Sammenklappeligt tøjstativ af massivt træ
Mange muligheder for ophængning på bøjlestangen og stavene i siderne
759DKK

Reoler: praktiske og dekorative til alle rum

Uanset om det er til opbevaring af bøger, pyntegenstande, konserves eller håndklæder, kan man ikke forestille sig at skulle undvære reoler. Det er intet under, at dette praktiske multitalent findes i næsten alle tænkelige farver, størrelser, former, stilarter og materialer. Hos Tchibo finder du helt sikkert den rigtige reol til dit hjem. Vi rådgiver gerne om valget af dit nye yndlingsmøbel.

Stort udvalg af reoler: alsidige designs og fleksibel opbevaring

Gulvreol eller vægreol?

Det er ikke kun et spørgsmål om smag, men også om plads. En gulvreol optager gulvplads, mens du blot kan hænge en vægreol over kommoden, sofaen eller bordet og optager dermed i virkeligheden kun lidt plads. Gulvreolen har dog den fordel, at den ikke skal bæres af væggen, og du kan derfor uden betænkninger lægge tunge genstande på den. En gulvreol har endda plads til pyntegenstande, men den største fordel ved denne type reol er, at den giver masser af opbevaringsplads. Særligt praktisk er rummene med låger, der beskytter mod indsyn. Accessories, billedrammer osv. kan du også placere på en lille vægreol.

Træreoler: En stilfuld klassiker

Uanset hvilken indretningsstil og træart, du foretrækker, har naturmaterialet altid en hyggelig og dejlig effekt. Træreoler af lyse træsorter som ahorn, birk eller bøg har en særligt behagelig virkning, og de passer godt til den typiske tyske landstil. Du kan skabe en mere elegant atmosfære med mørkere farver, såsom kirsebær- eller valnøddetræ eller lakeret træ. Denne type reoler passer til næsten alle moderne boligkoncepter. Er dit hjem indrettet i skandinavisk stil, passer en reol i hvid glimrende ind. Hvide reoler er også en fordel i små eller smalle rum, for de virker lettere og knap så bombastiske.

Orden i reolen

En åben reol er som skabt til ting, der skal ses. Det er dog vigtigt ikke at overfylde reolen, så den dekorative, visuelle virkning ikke går tabt. En lille reol ser først og fremmest hurtigt kaotisk ud. Brug hellere flotte kasser til småting, da det vil få reolen til at se velordnet ud, eller vælg en reol med skuffer, låger eller klapper – en slags kombination af reol og skab. En sådan variant har også den fordel, at den har færre flader, der skal støves og tørres af.

Materialemiks som blikfang

Ud over den klassiske træreol er der moderne modeller, der også omfatter glas- eller metalelementer. En materialeblanding kombinerer praktiske egenskaber med en interessant kontrastvirkning. Du kan eksempelvis have reolsider af træ og hylder af glas. Herved opstår et moderne, let look, der bliver forstærket med den rigtige belysning. Oplyste hylder eller let gennemskinnende lys bag reolklappen af mælkehvidt glas kommer f.eks. rigtigt til sin ret i et enkelt indrettet rum.

Dette skal du være opmærksom på ved køb af en reol

Den skal stå fast

Reolen skal stå eller hænge fast og sikkert, så tunge genstande ikke får den til at brase sammen. Gulvreoler kan fastgøres med en krog mellem væg og reol. Det vigtige i den sammenhæng er, at krogen er stor nok, så den kan holde reolen, hvis det er nødvendigt. Og da de færreste gulve er helt lige, kan reolfødder, der kan indstilles i højden, eller møbelkiler bruges til at få reolen til at stå fast. Ved vægreoler kommer det an på væggens beskaffenhed. Kontrollér, at væggen uden tvivl kan holde til belastningen, før du monterer reolen, og brug endelig en stærk forankring.

Overflader, der er lette at pleje

Da reoler har forholdsmæssigt mange frie flader og dermed skal støves af hyppigere, skal du ved køb gå efter materialer, der er lette at rengøre. Vælg helst en reol med slidstærkt ydermateriale, der kan tørres af med en fugtig klud. Det gælder f.eks. kunststof eller lakeret træ. Er din yndlingsreol af ubehandlet træ, skal det ikke være et grundlag for fravælgelse. Du skal dog være opmærksom på, at snavs trænger ind i træet og kan være svært at fjerne. Undgå også, at kluden er for våd, når du tørrer hylderne af, og husk at lade dem tørre godt, før du igen fylder ting i reolen.

Høj bæreevne

Selvom du ikke har til hensigt at fylde reolen med tunge genstande, skal du før køb kontrollere reolhyldernes bæreevne. Man får også typisk lagt mere ind i reolen end planlagt. Tjek derfor produktbeskrivelsen før køb, så du ikke skal bekymre dig om reolens stabilitet. Her er bæreevnen som regel anført i kilo. Af og til er der også klistret mærkater på hylderne med angivelse af belastningsevnen. Derudover gælder følgende: belast reolen så jævnt som muligt. På den måde undgår du en unilateral svækkelse.

Funktionelle detaljer

En reol, der giver mere end "bare" opbevaringsplads, gør det også nemmere at holde orden. Alt efter anvendelsesformål findes der således reoler med ekstradetaljer. Knager på siden af gulvmodellen kan bl.a. bruges til at hænge din jakke eller dit tørklæde på. Hele din garderobe kan måske være på en model med integreret bøjlestang. En knage til håndklædet er ideelt til en reol til køkkenet eller badeværelset. Vil du ikke lægge dig fast på en placering, og flytter du gerne rundt på møblerne? Vælg en reol med hjul – den kan du let flytte og bruge til at afprøve nye indretningsidéer.

Vores løfter om reoler

Det er vigtigt at vælge en stabil konstruktion og et design, der passer harmonisk ind i hjemmets øvrige interiør. Derfor fremstiller vi reoler af kvalitetsmaterialer og i forskellige udførelser. Vores høje kvalitetskrav viser vi med vores "Tchibo Certified Merchandise"-mærket, også forkortet TCM-mærket, der bl.a. garanterer regelmæssige interne og eksterne kontroller. Hvis du vil købe en reol i vores onlineshop, viser vi alle vigtige oplysninger i form af mærker og let forståelige produktbeskrivelser. Mærket "Med FSC®-certificeret træ" viser dig, at ansvarligt skovbrug har været udgangspunktet for fremstillingsprocessen.