×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Rengøring i hjemmet

Rengøring i hjemmet

  • Rengøringshjælp til sølv og smykker
Ideel til rengøring af sølv, guld, kobber, rustfrit stål, slebne ædelsten og forsølvede dele
85DKK
69DKK
Quick view
  • Støvekost med udskiftelige indsatser
1 ekstralang og flad støvekost, 1 lille støvekost
75DKK
59DKK
Quick view
  • Opvaskebørste med forskellige indsatser
2 forskellige indsatser – velegnede til forskellige flaske- og glasformer
85DKK
Quick view
  • Holder til opvaskegrej
Pladsbesparende opbevaring af opvaskebørste, svamp og klude
79DKK
Quick view
  • Opvaskestativ
Med aftagelig bestikholder
85DKK
69DKK
Quick view
1

Rengøring i hjemmet: Rengøringsartikler til et skinnende rent hjem

Rengøringen er overstået i en håndevending med praktiske og funktionelle rengøringsartikler – uanset om det er den store forårsrengøring eller den daglige omgang rengøring. Så kan du hurtigt få en hjemlig følelse bag hjemmets fire vægge. Hos Tchibo finder du et stort udvalg af praktisk rengøringsudstyr fra gulvklude til støvsugere. Vi lærer dig også nyttige rengøringstricks!

Vær opmærksom på disse kvalitetskriterier

Praktisk anvendelighed

Praktiske rengøringsartikler er populære, da rengøringen let kan overstås. Med et elektrisk rengøringsapparat som en støvsuger er det eksempelvis vigtigt, hvor godt den ligger i hånden, og hvor høj sugeevne den har. Skal du fjerne hårdnakkede pletter og samtidigt gøre skånsomt rent, har du brug for en rengøringsklud med slibeeffekt. Den sliber ganske enkelt snavset af og har endda så høj sugeevne, at den kan optage fugten fra rengøringsprocessen.

Skånsom rengøring

Overfladerne holder sig pæne i længere tid, når de rengøres på en skånsom måde. Det kan du opnå med blid rengøring og de rigtige rengøringsartikler. Du har brug for en klud med blød tekstur og høj sugeevne til sarte områder. Mikrofiber er et materiale med særligt høj sugeevne. Så er overfladen tør med blot et strøg med kluden. Og du undgår også, at ubehandlede træoverflader svulmer op som følge af tilbageværende fugt.

Effektive rengøringsartikler til et rent hjem

Rengøringsprodukter for højere køkkenhygiejne

Hygiejne er vigtigt i køkkenet, hvor der håndteres fødevarer. Brug altid forskellige klude til gulve, borde og arbejdsflader, så bakterierne ikke kan sprede sig. Mikrofiberklude i forskellige farver til de respektive områder hjælper dig med altid at have den rigtige klud ved hånden. Opvaskebørster er mere velegnede til opvask end svampe, da opvaskebørsten ikke er modtagelig for bakterier på samme måde som svampen og i øvrigt typisk tåler vask i opvaskemaskinen.

Praktisk rengøringsudstyr

Én gang om ugen skal der fjernes hår, støv og krummer fra gulvet. Dette stykke husarbejde er sjovest, når man bruger en robotstøvsuger, den rengør gulvene på egen hånd. Batteridrevne rengøringsapparater er på mange måder rigtigt praktiske. De letter arbejdet, så du ikke skal skifte stikdåse i hvert rum som med en normal støvsuger. Vi anbefaler rengøringsudstyr, der med sin form og funktion skåner kroppen.

Rengøringsudstyr til forårsrengøringen

Hvert forår bliver der gjort ordentligt rent i huset. Og her er det meget praktisk med rengøringsartikler, der letter arbejdet ved hjælp af snedige funktioner. Du kan bruge det elektriske damprengøringsapparat i både tør og våd tilstand. Da det elektriske apparat kun rengør med vanddamp, skåner det både overfladerne og luftvejene. Til rengøring af vinduerne er skraberne med blød gummikant velegnede. Med den kan du hurtigt og uden striber fjerne vand fra vinduer, brusekabiner og andre glatte flader.

Rengøring af rengøringsudstyret

Vi anbefaler en ugentlig rengøring af rengøringsartikler, der bruges hver dag. Håndklæder og støvklude kan du vaske med en smule eddike ved 60 grader i vaskemaskinen for at fjerne bakterier. Moppehovedet skal vaskes efter brug hver gang. Du skal dog sørge for, at det er helt tørt, før du gemmer det væk, så det ikke udvikler ubehagelig lugt.

Vores løfter om vores rengøringsartikler

Med vores praktiske rengøringsartikler vil vi gerne lette det huslige arbejde. Derfor sælger vi her hos Tchibo produkter, der er funktionelle, pålidelige og nemme at håndtere. Du kan også regne med, at vores rengøringsartikler er af høj materialekvalitet samt omhyggeligt forarbejdede, hvilket du kan se på TCM-mærket, der står for "Tchibo Certified Merchandise". Det gør købsbeslutningen lettere, når du køber rengøringsartikler i vores onlineshop.