×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Rene idéer

Alt på plads og dejlig rent

Dette smarte rengøringsudstyr sikrer, at du kan gøre rent med mindre vand, mindre rengøringsmiddel og mere bæredygtighed. Sådan holder man hus i dag.

Vores favoritter fra kollektionen

Til rene gulve og vinduer

Støv- og vinduessuger

Skinnende rent

Rengøringsklude og - børster

Alt om opvask og aftørring

Idéer til skinnende rent service

Helt styr på vasketøjet

Alt om strygning, sortering og vask

Alt i orden

Sortér affald, og hold orden

  
  
  • Multiorganiser til ophængning, metal
Til opbevaring af ski, haveredskaber, koste etc.
109DKK
Quick view
 
  • Tekstilskab
Giver fleksible opbevaringsmuligheder med meget plads
259DKK
Quick view

Mere opbevaringsplads i hele huset

Pladsbesparende løsninger til reoler og skabe

 
  • Siddebænk i massivt træ
Pladsbesparende – siddebænk, sko- og opbevaringsreol i et
589DKK
Quick view
 
  • Bænk
Med polstring og skuffe
999DKK
Quick view
 

FAIR OVER FOR MENNESKER OG NATUR: DET ER VORES ANSVAR

Vi har et ansvar over for den verden, som vi lever i hver dag. Derfor engagerer vi os hos Tchibo for, at vores produkter bliver fremstillet bæredygtigt. Det handler for os om at passe på naturen og om respektfuld omgang med de mennesker, som vi samarbejder med. Vi vil give vores kunder mulighed for at købe "værdifulde" produkter, som udmærker sig ved kvalitet, pris og social samt økologisk fairness. Vi ved, at der ligger et stort stykke arbejde foran os. Vi arbejder på at opnå mere. Hver dag. Læs mere på tchibo.dk/baeredygtighed.
Skove er uerstattelige. De påvirker klimaet og er et refugie for dyr og mennesker. For at opretholde dem er vores produkter af FSC®-certificeret træ LAVET MED OMTANKE.

De strenge retningslinjer, som FSC® (Forest Stewardship Council®) har, sikrer ansvarligt skovbrug – fra træet til det færdige produkt.
Således kan du stole på, at skovenes biologiske mangfoldighed beskyttes. Der sørges også for at skovarbejdernes rettigheder overholdes, og at de har sikre arbejdsbetingelser. Det er bæredygtighed helt ned i detaljerne.
Til vores produkter med genbrugt materiale genbruger vi råmateriale og sparer dermed ressourcer og energi – for flere gange genbrug er LAVET MED OMTANKE.

VIDUNDERLIGT GENBRUG
Når du køber produkter af genbrugt materiale, beslutter du dig for en bæredygtigere livsstil. Dermed går værdifulde råmaterialer og energi ikke til spilde. Også udledningen af skadelige udstødningsgasser og anvendelsen af vand og kemikalier kan på denne måde reduceres – uden af påvirke kvaliteten af vores produkter.