×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Produkter
Produkter KU35 2018
Regnjakke »Unisex«

Regnjakke »Unisex«

Denne jakke fungerer som et ekstra lag hud: Den åndbare belægning forhindrer, at der trænger regnvand ind og leder fugten væk fra kroppen. Regnjakke for et behageligt kropsklima High Performance-belægningen har en miljøvenlig ecorepel®-imprægnering og tåler som et vandsøjletryk på op til 3.000 mm – den er takket være forseglede sømme også vindtæt og smudsafvisende. Samtidig er den åndbar og sørger sammen med meshforet for et behageligt kropsklima. Funktionel og gennemtænkt Jakken har en viddejusterbar hætte med snor, som man kan gemme væk i kraven - den høje krave er forsynet med lymlås og hagebeskyttelse. Den doppelte vindbeskyttelsesmanchet med velcrolukninger sørger for ekstra beskyttelse, reflekserne på ærmerne for bedre synlighed. De to lommer samt inderlommen til mobiltelefon sørger for beskyttet opbevaring.

Sidst på tilbud: KU35/2018  Regntøj til hele familien

Velkommen hos Tchibo.dk!

Ja tak, jeg ønsker at modtage Tchibos gratis nyhedsbrev, som via e-mail informerer om aktuelle nyheder og tilbud. (Muster-Newsletter anschauen).
Jeg har læst oplysningerne om Tchibos privatlivspolitik .

Indtast ganske enkelt din e-mailadresse.