×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Produkter KU20 2019
Regnjakke »Unisex«

Regnjakke »Unisex«

Denne jakke fungerer som et ekstra lag hud: Den åndbare belægning forhindrer, at der trænger regnvand ind og leder fugten væk fra kroppen. Regnjakke for et behageligt kropsklima High Performance-belægningen har en miljøvenlig ecorepel®-imprægnering og tåler som et vandsøjletryk på op til 3.000 mm – den er takket være forseglede sømme også vindtæt og smudsafvisende. Samtidig er den åndbar og sørger sammen med meshforet for et behageligt kropsklima. Funktionel og gennemtænkt Jakken har en viddejusterbar hætte med snor, som man kan gemme væk i kraven - den høje krave er forsynet med lymlås og hagebeskyttelse. Den doppelte vindbeskyttelsesmanchet med velcrolukninger sørger for ekstra beskyttelse, reflekserne på ærmerne for bedre synlighed. De to lommer samt inderlommen til mobiltelefon sørger for beskyttet opbevaring.
279 DKK
279DKK
inkl. moms


Velkommen hos Tchibo.dk!

Ja tak, jeg ønsker at modtage Tchibos gratis nyhedsbrev, som via e-mail informerer om aktuelle nyheder og tilbud. (Muster-Newsletter anschauen).
Jeg har læst oplysningerne om Tchibos privatlivspolitik .

Indtast ganske enkelt din e-mailadresse.

Alternative produkter

Unisexregnjakke

High Performance-belægningen og forseglede sømme gør den vandtæt, vindtæt og åndbar
279 DKK Quickshop

Regnjakke »Unisex«

Vindtæt, vandtæt og åndbar takket være High Performance-lag og forseglede sømme
249 DKK 179 DKK Quickshop