×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Produkter KU9 2017
Regnjakke, rød

Regnjakke, rød

Ud i regnen og spring ned i vandpytten. Tøjet klarer alt vejr med bravour. Og det er selvfølgelig endnu bedre, hvis regnjakken også er flot. Denne model i en flot rød farve har et let for af taft i ærmerne og kan nemt og hurtigt tages på. Jakken samt hætten, der kan tages af, har elastiske indsætninger og er foret med bomuld-jersey. Hætten kan fastgøres med velcro. Reflekser sørger for, at de små også ses ved dårligt vejr samt i mørke. Vidden i de elastiske ærmer kan tilpasses med velcro. Og navneskiltet forebygger forvekslinger. Vandtæt, vindtæt og svedafvisende regnjakke Materialet i regnjakken er vandtæt, vindtæt og svedafvisende takket være high-performance-overlag og forseglede søm. Og takket være den miljøvenlige ecorepel®-imprægnering er jakken også snavsafvisende. Overmaterialet klarer vandsøjletryk op til 3.000 mm. Lynlåsen har en blød hagebeskyttelse og vindtæt lag, så kulden ikke trænger igennem.
149 DKK
149 DKK
inkl. moms


Velkommen hos Tchibo.dk!

Ja tak, jeg ønsker at modtage Tchibos gratis nyhedsbrev, som via e-mail informerer om aktuelle nyheder og tilbud. (Muster-Newsletter anschauen).
Jeg har læst oplysningerne om Tchibos privatlivspolitik .

Indtast ganske enkelt din e-mailadresse.