×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Regnjakke, mørkeblå

149DKK
inkl. moms
 • Kun få på lager
Leveringstidspunkt
to., 21.11.2019 - ma., 25.11.2019
 • Levering med: Pakkedistributør
 • Vandtæt, vindtæt og åndbar med High Performance-belægning og forseglede sømme
 • Snavsafvisende takket være miljøvenlig ecorepel®-imprægnering
 • Overmaterialet klarer et vandsøjletryk op til 3.000 mm
 • Let taftfor letter af- og påtagningen
 • Reflekser foran og bagpå

Regnjakke, mørkeblå

Produktnummer 75975
Ud i regnen og spring ned i vandpytten. Tøjet klarer alt vejr med bravour. Og det er selvfølgelig endnu bedre, hvis regnjakken også er flot. Denne stribede model har et let for af taft i ærmerne og kan nemt og hurtigt tages på. Jakken samt hætten, der kan tages af, har elastiske indsætninger og er foret med bomuldsjersey. Hætten kan fastgøres med velcro. Reflekser sørger for, at de små også ses ved dårligt vejr samt i mørke. Vidden i de elastiske ærmer kan tilpasses med velcro, og navneskiltet forebygger forvekslinger.

Vandtæt, vindtæt og svedafvisende regnjakke

Materialet i regnjakken er vandtæt, vindtæt og svedafvisende takket være High Performance-belægning og forseglede sømme. Takket være den miljøvenlige ecorepel®-imprægnering er jakken også smudsafvisende. Overmaterialet klarer et vandsøjletryk op til 3.000 mm. Lynlåsen har en blød hagebeskyttelse og vindtæt lag, så kulden ikke trænger igennem.

Farve:

Mørkeblå

Materiale:

75 % polyamid, 25 % polyester
For 100 % bomuld
For i ærmer 100 % polyester
Fungerer som et ekstra lag hud: Den åndbare belægning forhinder, at der trænger vanddråber ind og leder fugten væk fra kroppen.
Vandsøjletryk er en måleenhed, der angiver vandtætheden på f.eks. regntøj. Vandsøjlen giver information om, hvor højt vandet kan stå over materialet, uden at der trænger regn igennem. Hos Tchibo gælder tøj som vandtæt med et vandsøljetryk fra 3.000 mm.

Yderligere plejeanvisninger:

Brug ikke skyllemiddel
Luk lynlåse og velcrolukninger før vask
Vask på vrangen
Kemisk rensning
Tåler ikke kemisk rensning
Blegning
Må ikke bleges
Vask
Normal vask ved maks. 40 °C
Strygning
Må ikke stryges
Tørring
Må ikke tørres i tørretumbler

Yderligere plejeanvisninger:

Vask på vrangen
Luk lynlåse inden vask
Brug ikke skyllemiddel
ecorepel® er en miljøvenlig imprægnering, der - inspireret af naturen - udnytter vand- og smudsafvisende strukturer. Så perler vanddråber og vandholdigt snavs, som slam og mudder, blot af på overfladen. ecorepel® indeholder ikke fluorcarbon og er biologisk nedbrydelig. Den åndbare imprægnering og det bløde greb bevares også efter vask.
TCM
TCM
TCM-kvalitetsmærket står for fremragende produktkvalitet.

Produktnummer:

75975

Mulige leveringsadresser:

 • Fakturaadresse
 • Anden leveringsadresse
 • Adresse i udlandet
 • Pakkeboks eller posthus

Returneringer:

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.