×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Produkter
Produkter KU35 2018
Regnbukser, røde

Regnbukser, rød

Vejrfast og vandpyttetestet regntøj Disse regnbukser er velegnet til alle, der elsker at hoppe rundt i vandpytterne, elsker mudder og som ikke gider at tage bukserne inden under af: Bukserne har et let for af taft og kan hurtigt og nemt tages på. De justerbare, elastiske Y-stropper og benafslutninger med elastik samt strop sidder så perfekt, at alt, hvad børnene har på inden under, forbliver tørt og rent. Regnbukserne har trykknapper i siden til at regulere vidden og for at barnet bedre ses, er der reflekser foran og bagpå. Vandtætte, vindtætte og svedafvisende regnbukser Materialet i regnbukserne af høj kvalitet er perfekt til regnvejr. Med High Performance-belægning og forseglede sømme er bukserne vandtætte, vindtætte og svedafvisende. Den miljøvenlige ecorepel®-imprægnering får snavset til at prelle af. Desuden klarer overmaterialet et vandsøjletryk på op til 3.000 mm.

Sidst på tilbud: KU35/2018  Regntøj til hele familien

Velkommen hos Tchibo.dk!

Ja tak, jeg ønsker at modtage Tchibos gratis nyhedsbrev, som via e-mail informerer om aktuelle nyheder og tilbud. (Muster-Newsletter anschauen).
Jeg har læst oplysningerne om Tchibos privatlivspolitik .

Indtast ganske enkelt din e-mailadresse.