×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Produkter KU35 2018
Regnbukser

Regnbukser

Med disse bukser holder børnene sig tørre, når det bliver vådt udenfor. De er vindtætte, vandtætte og åndbare takket være High Performance-belægning og forseglede sømme. Dermed kan ydermaterialet klare en vandsøjle på op til 3.000 mm, hvilket er mere end rigeligt til en let byge under gåturen. Meget velegnede til børn Ecorepel®-imprægneringen er smudsafvisende, reflekserne foran og bagpå forbedrer synligheden i mørke, og navneskiltet, som der kan skrives på, gør bukserne gode at have på. Benafslutningerne er med elastik og strop under foden, det lette taftfor gør det let at tage bukserne af og på, og de elastiske Y-remme, der kan justeres i længden, sørger for en god pasform. Takket være trykknapperne i siden kan regnbukserne reguleres i vidden.
79 DKK
79DKK
inkl. moms

Sidst på tilbud: KU35/2018  Regntøj til hele familien

Velkommen hos Tchibo.dk!

Ja tak, jeg ønsker at modtage Tchibos gratis nyhedsbrev, som via e-mail informerer om aktuelle nyheder og tilbud. (Muster-Newsletter anschauen).
Jeg har læst oplysningerne om Tchibos privatlivspolitik .

Indtast ganske enkelt din e-mailadresse.

Alternative produkter

3-i-1-regnjakke

Belægningen og forseglede sømme gør den vandtæt, vindtæt og åndbar
319 DKK Quickshop

2 langærmede bluser til piger

Hudvenlig ren bomuld
85 DKK 65 DKK Quickshop