×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Produkter KU35 2018
Regnbukser, mørkeblå

Regnbukser, mørkeblå

Vejrfast og vandpyttetestet regntøj Disse regnbukser er velegnet til at, der elsker at hoppe rundt i vandpytterne samt som elsker mudder og som ikke gider at tage bukserne nedenunder af: Bukserne har et let for af taft og kan hurtigt og nemt tages på. De justerbare, elastiske Y-stropper og benafslutninger med elastik samt strop sidder så perfekt, at alt, hvad børnene har på nedenunder, forbliver tørt og rent. Regnbukserne har trykknapper i siden til at regulere vidden og for at barnet bedre ses, er der reflekser foran og bagpå. Vandtæt, vindtæt og svedafvisende regnbukser Materialet i regnbukserne af høj kvalitet er perfekt til regnvejr. Med high-performance-overlag og forseglede søm er bukserne vandtætte, vindtætte og svedafvisende. Den miljøvenlige ecorepel®-imprægnering får snavset til at perle af. Desuden klarer overmaterialet vandsøjletryk op til 3.000 mm.
69 DKK
69DKK
inkl. moms

Sidst på tilbud: KU35/2018  Regntøj til hele familien

Velkommen hos Tchibo.dk!

Ja tak, jeg ønsker at modtage Tchibos gratis nyhedsbrev, som via e-mail informerer om aktuelle nyheder og tilbud. (Muster-Newsletter anschauen).
Jeg har læst oplysningerne om Tchibos privatlivspolitik .

Indtast ganske enkelt din e-mailadresse.

Alternative produkter

Softshellbukser

Vindtætte, vandafvisende og åndbare takket være Clima Protection System
249 DKK 219 DKK Quickshop

Lang neoprendragt

Med beskyttelsesfaktor 80 – testet iht. UV-standard 801
229 DKK Quickshop