×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Radiatorbørste

41 DKK inkl. moms
  • Status: På lager
  • Leveringstidspunkt: fr., 23.02.2018 - ti., 27.02.2018
  • Levering med: Pakkedistributør
  • Velegnet til pladeradiator og flade radiatorer
  • Med andel af genbrugt kunststof
Antal :

Radiatorbørste

Produktnummer: 75106

Radiatorbørsten er meget lang og bøjelig og er dermed velegnet til pladeradiatorer samt flade radiatorer. Børsten kommer perfekt ind i hjørnerne og mellem radiatorens ribber. Børstehårene opsuger nemt støvet og kan den rystes ren bagefter.

Farve:

Blå-grå

Materiale:

Greb andel af PP-kunststof op til 100 % genbrugt

Mål:

Samlet længde ca. 54 cm
Rensehovedets længde ca. 25 cm
Grebets længde ca. 13 cm

LAVET MED OMTANKE

LAVET MED OMTANKE fra Tchibo viser dig, at dette produkt helt eller delvist er fremstillet bæredygtigt. Når du køber dette produkt, sætter du noget godt i gang - og vi kommer sammen målet et skridt nærmere for en ansvarsbevidst verden. Opdag den bæredygtige side i dig. www.tchibo.dk/BAEREDYGTIGHED

Genbrugt - der laves nyt af det

Af genbrugt kunststof laves noget nyt. Dermed sparer vi på ressourcerne og undgår affald. Og der kan LAVES produkter MED OMTANKE.

Med genanvendeligt materiale

Til vores produkter med genanvendeligt materiale genbruger vi velegnede genbrugsmaterialer/stoffer/fibre/bomuld og sparer således ressourcer og energi – for genbrug er simpelthen LAVET MED OMTANKE.

HERLIGT GENBRUGELIGT
Ved at at købe produkter af genbrugsmateriale beslutter du dig for en mere bæredygtig levevis. For på den måde går værdifulde råstoffer og energi ikke bare til spilde. Også emissionen af skadelige udstødningsgasser og brugen af vand og kemikalier kan reduceres således – selv om kvaliteten af vores produkter er den samme.

Kvalitet

TCM

TCM-kvalitetsmærket står for fremragende produktkvalitet.

Bestilling og levering

Produktnummer:

75106

Mulige leveringsadresser:

  • Fakturaadresse
  • Anden leveringsadresse

Returneringer:

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.

Vores service

Køb uden risiko 30 dages returret
Leveringstidspunkt fr., 23.02.2018 - ti., 27.02.2018
Forsendelsesomkostninger
Tchibos nyhedsbrev Tilmeld dig her
Levering med pakkedistributør Hurtigt og nemt med DHL
Har du nogen spørgsmål? Telefon 80 25 30 78 (gratis) man-fre fra kl. 8.00-18.00


Returneringer Det kan ske, at en vare ikke passer, eller du alligevel ikke synes om den. Du kan sende den bestilte vare gratis retur i op til 30 dage.