×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Pyjamas

179DKK
inkl. moms
 • På lager
Leveringstidspunkt
to., 19.12.2019 - ma., 23.12.2019
 • Levering med: Pakkedistributør
 • Dejligt blød stretchkvalitet med bomuld og viskose
 • Med økologisk bomuld
 • Bluse med slids i siden og løst snit
 • 7/8-leggings med elastisk talje
 • Med elastan: beholder formen, sidder perfekt og er behagelig at have på

Pyjamas

Produktnummer 101246
Så snart man trækker i denne pyjamas, føler man sig godt tilpas. Den er i dejligt blød stretchkvalitet med bomuld og viskose samt en høj andel af økologisk bomuld og føles dermed superbehagelig.

Blødt, afslappet snit
Blusen er i et behageligt løst snit og har slids i siden. Leggingsene i 7/8-længde har elastisk talje, så de sidder optimalt. Desuden sikrer elastan, at pyjamassen beholder formen, sidder perfekt og er behagelig at have på. Dekotape på skuldrene fuldender det unikke look.

Farve

Bluse gråmeleret
Bukser sort

Materiale

58% bomuld (økologisk dyrket), 39% viskose (fra Lenzing), 3% elastan (LYCRA®)

Mål

Bluse ryglængde ca. 74 cm
Bukser indvendig benlængde ca. 62 cm
Strygning
Må ikke stryges
Tørring
Må ikke tørres i tørretumbler
Blegning
Må ikke bleges
Vask
Skånevask ved maks. 40 °C
Kemisk rensning
Tåler ikke kemisk rensning
Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.
På vores mode af Lenzing Viscose®, mærker du med det samme, at den er LAVET MED OMTANKE. For den udmærker sig ved, at den er særlig blød at tage på og har et flydende fald.

Cellulosefibrene giver dig ikke blot en blød fornemmelse på huden, men er også gode for vores miljø: De fremstilles af vegetabilske råstoffer. Disse stammer principielt fra bæredygtige kilder. Under produktionen holdes der øje med, at de høje standarder for kvalitet og miljø overholdes.
mar328
LYCRA® is a trademark of The LYCRA Company.
TCM
TCM
TCM-kvalitetsmærket står for fremragende produktkvalitet.

Produktnummer:

101246

Mulige leveringsadresser:

 • Fakturaadresse
 • Anden leveringsadresse
 • Adresse i udlandet
 • Pakkeboks eller posthus

Returneringer:

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.