×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Pyjamas

179DKK
inkl. moms
 • På lager
Leveringstidspunkt
ma., 23.09.2019 - to., 26.09.2019
 • Levering med: Pakkedistributør
 • Blød blandingskvalitet med bomuld og viskose
 • Bluse med V-udskæring og pyntesløjfe
 • Med økologisk bomuld
 • Bukser med dekorative knapper og elastisk taljekant
 • Med elastan: holder formen, sidder perfekt og er behagelige at have på

Pyjamas

Produktnummer 100617
Nattøj man forelsker sig i
Hvor dejlig nattesøvnen bliver, afhænger også af hvor godt vi har det om natten. Og man har det godt i denne damepyjamas i blød blandingskvalitet med viskose og økologisk bomuld. Elastan sørger for, at den beholder formen, sidder perfekt og er behagelig at have på.

Bukser med blomstret mønster
Blusen med V-udskæring og afrundet søm har en pyntesløjfe, og bukserne med romantisk blomstermønster har dekorative knapper og en behagelig elastisk talje.

Pasform

Normal pasform

Farve

Overdel mørk lyserød
Bukser hvid med blomstret alloverprint

Materiale

58% bomuld (økologisk dyrket), 39% viskose (fra Lenzing), 3% elastan (LYCRA®)

Mål

Samlet længde overdel ca. 67 cm
Bukser indvendig benlængde ca. 78 cm
Blegning
Må ikke bleges
Strygning
Strygning ved høj temperatur 110 °C
Kemisk rensning
Tåler ikke kemisk rensning
Tørring
Må ikke tørres i tørretumbler
Vask
Skånevask ved maks. 40 °C

Yderligere plejeanvisninger:

Brug vaskepose
Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.
På vores mode af Lenzing Viscose®, mærker du med det samme, at den er LAVET MED OMTANKE. For den udmærker sig ved, at den er særlig blød at tage på og har et flydende fald.

Cellulosefibrene giver dig ikke blot en blød fornemmelse på huden, men er også gode for vores miljø: De fremstilles af vegetabilske råstoffer. Disse stammer principielt fra bæredygtige kilder. Under produktionen holdes der øje med, at de høje standarder for kvalitet og miljø overholdes.

Produktnummer:

100617

Mulige leveringsadresser:

 • Fakturaadresse
 • Anden leveringsadresse
 • Adresse i udlandet
 • Pakkeboks eller posthus

Returneringer::

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.