×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Pyjamas

179DKK -11%
159DKK
inkl. moms
  • Kun få på lager
Leveringstidspunkt
ma., 24.02.2020 - on., 26.02.2020
  • Levering med: Pakkedistributør
  • Blødt ruet single jerseykvalitet
  • Hudvenlig, ren bomuld
  • Bukser med elastik i taljen og snøre
  • Med stiklommer i siden

Pyjamas

Produktnummer 96428
1 får, 2 får, 3 får... God søvn starter med at have det godt, og denne pyjamas til mænd har det, der skal til. Iført hudvenlig ren bomuld i single jerseykvalitet slapper man per definition bare af, og i denne pyjamas er stoffet desuden blødt ruet. Så bliver det først rigtig hyggeligt! Og hvad mere? Den runde halsudskæring sidder godt, bukserne har elastisk taljekant og snøre, så de kan justeres til den rigtige vidde, og i lommerne i siden har man plads til alt det, som man har brug for i drømmeland eller på sofaen. Kort fortalt: den perfekte pyjamas. Træk den på og zzzzzzz...

Pasform

Normal pasform

Farve

Overdel blåstribet
Bukser mørkeblå

Materiale

100% bomuld (Cotton made in Africa)

Mål

Samlet længde overdel ca. 77 cm
Bukser indvendig benlængde ca. 77 cm
Vask
Normal vask ved maks. 40 °C
Tørring
Kan tørres i tørretumbler, skånsom tørring ved lav temperatur 60 °C
Kemisk rensning
Tåler ikke kemisk rensning
Strygning
Strygning ved meget høj temperatur 150 °C
Blegning
Må ikke bleges

Yderligere plejeanvisninger:

Brug vaskemiddel til kulørt tøj
Vores Cotton made in Africa tekstiler er LAVET MED OMTANKE, for de understøtter en bæredygtig dyrkning af bomuld i Afrika. Der samarbejder projektinitiativet med ca. 670.000 bomuldsfarmere. Inklusive familiemedlemmer giver det omkring 5,3 mio. mennesker hjælp til selvhjælp, så de kan få et bedre liv.

HJÆLP VHA. HANDEL
Social retfærdighed, større indtægter for familierne og miljøbeskyttelse – det er målene. På kurser lærer farmerne at dyrke bomuld effektivt og miljøvenligt. Vha. større høst og større indkomst kan de af egen kraft forbedre deres egen og deres families situation. Jo mere bomuld der købes, jo bedre er det, for virksomhederne betaler licensafgifter, som investeres i f.eks. lokale skoler. Således køber du mode med velbehag for dig selv og et stykke bedre fremtid for andre.

Produktnummer:

96428

Mulige leveringsadresser:

  • Fakturaadresse
  • Anden leveringsadresse
  • Adresse i udlandet
  • Pakkeboks, pakkeshop eller posthus

Returneringer:

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.