×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Pyjamas

129DKK -31%
89DKK
inkl. moms
  • På lager
Leveringstidspunkt
ma., 02.03.2020 - on., 04.03.2020
  • Levering med: Pakkedistributør
  • Hudvenlig, ren bomuldsjersey
  • Overdel med krave, påsat lomme og knaplukning
  • Bukser med lommer i siden

Pyjamas

Produktnummer 96227
Til alle de små: natten bliver stjerneklar! Den dejligt bløde pyjamas til børn er som skabt til afslappede stjernestunder i natten. Den mørkeblå pyjamas har fra top til tå et sødt stjernetryk og ser rigtig godt ud. Men også på de små detaljer får pyjamassen fem stjerner. Overdelen er med krave, påsat lomme og knaplukning, og bukserne har lommer i siden. Desuden pynter en paspel nattøjet i kraven, knaplukningen, sømmen og ved lommerne. Godnat, og sov godt!

Farve

Mørkeblå med hvidt alloverprint med stjerner

Materiale

100% bomuld (Cotton made in Africa)
Vask
Normal vask ved maks. 40 °C
Blegning
Må ikke bleges
Kemisk rensning
Tåler ikke kemisk rensning
Strygning
Strygning ved meget høj temperatur 150 °C
Tørring
Kan tørres i tørretumbler, skånsom tørring ved lav temperatur 60 °C

Yderligere plejeanvisninger:

Vask med lignende farver
Vores Cotton made in Africa tekstiler er LAVET MED OMTANKE, for de understøtter en bæredygtig dyrkning af bomuld i Afrika. Der samarbejder projektinitiativet med ca. 670.000 bomuldsfarmere. Inklusive familiemedlemmer giver det omkring 5,3 mio. mennesker hjælp til selvhjælp, så de kan få et bedre liv.

HJÆLP VHA. HANDEL
Social retfærdighed, større indtægter for familierne og miljøbeskyttelse – det er målene. På kurser lærer farmerne at dyrke bomuld effektivt og miljøvenligt. Vha. større høst og større indkomst kan de af egen kraft forbedre deres egen og deres families situation. Jo mere bomuld der købes, jo bedre er det, for virksomhederne betaler licensafgifter, som investeres i f.eks. lokale skoler. Således køber du mode med velbehag for dig selv og et stykke bedre fremtid for andre.

Produktnummer:

96227

Mulige leveringsadresser:

  • Fakturaadresse
  • Anden leveringsadresse
  • Adresse i udlandet
  • Pakkeboks, pakkeshop eller posthus

Returneringer:

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.