×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Pyjamas

Pyjamas

159 DKK -18% - Du sparer 30 DKK
129 DKK inkl. moms
  • Status: På lager
  • Leveringstidspunkt: fr., 31.05.2019 - ti., 04.06.2019
  • Levering med: Pakkedistributør
  • Hudvenlig, ren bomuld
  • Overdel i blød single jerseykvalitet, bukser af blød bomuldsflannel
  • Overdel med raglanærmer og kontrastfarvet halsudskæring
  • Bukser i vidt snit med elastik i taljen og pyntesnøre
Antal :

Pyjamas

Produktnummer: 96221
Hvor er den bare behagelig – denne pyjamas til drengene er rigtig blød mod huden, da den er fremstillet i ren bomuld. Det kan man mærke på både overkrop og benene. Overdelen er i en blød single jerseykvalitet, og bukserne er i blød bomuldsflannel. Overdelen på denne pyjamas har raglanærmer og kontrastfarvet halsudskæring som fine detaljer, og takket være buksernes vide snit og elastiske taljekant og pyntesnøre er man sikker på en god nats søvn.

Farve

Overdel gråmeleret-blå
Bukser blå-rød-hvidternet

Materiale

100% bomuld (Cotton made in Africa)

Pleje

Strygning

Strygning ved meget høj temperatur 150 °C

Kemisk rensning

Tåler ikke kemisk rensning

Blegning

Må ikke bleges

Vask

Normal vask ved maks. 40 °C

Tørring

Må ikke tørres i tørretumbler

Yderligere plejeanvisninger:

Vask med lignende farver

Cotton made in Africa

Vores Cotton made in Africa tekstiler er LAVET MED OMTANKE, for de understøtter en bæredygtig dyrkning af bomuld i Afrika. Der samarbejder projektinitiativet med ca. 670.000 bomuldsfarmere. Inklusive familiemedlemmer giver det omkring 5,3 mio. mennesker hjælp til selvhjælp, så de kan få et bedre liv.

HJÆLP VHA. HANDEL
Social retfærdighed, større indtægter for familierne og miljøbeskyttelse – det er målene. På kurser lærer farmerne at dyrke bomuld effektivt og miljøvenligt. Vha. større høst og større indkomst kan de af egen kraft forbedre deres egen og deres families situation. Jo mere bomuld der købes, jo bedre er det, for virksomhederne betaler licensafgifter, som investeres i f.eks. lokale skoler. Således køber du mode med velbehag for dig selv og et stykke bedre fremtid for andre.

Bestilling og levering

Produktnummer:

96221

Mulige leveringsadresser:

  • Fakturaadresse
  • Anden leveringsadresse
  • Adresse i udlandet

Returneringer::

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.