×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Pyjamas

189 DKK inkl. moms
  • Status: På lager
  • Leveringstidspunkt: fr., 31.05.2019 - ti., 04.06.2019
  • Levering med: Pakkedistributør
  • Blød bomuldsblandingskvalitet med Lenzing Modal®
  • Med fin blondebesætning
  • Med elastan: holder formen, sidder perfekt og er behagelig at have på
Antal :

Pyjamas

Produktnummer: 95822
Det perfekte materialemix for en god nats søvn
Man kombinerer skøn bomuld med en fleksibel modal og får et dejligt blødt materialemix, der føles behageligt hele natten. En smule elastan i stoffet sørger for, at damepyjamassen holder formen og sidder godt.

En pyjamas med blonde!
Den natblå pyjamas i to dele er også en drøm at se på. Blondebesætning i halsudskæringen, ved ærmerne og benene giver den en feminin kant. Overdelen er lidt længere i snittet, så den falder løst ned over buksernes elastiske taljekant.

Pasform

Normal pasform

Farve

Blåmeleret

Materiale

48% bomuld (økologisk dyrket), 47% modal (Lenzing Modal®), 5% elastan (LYCRA®)
Blonde 84% polyamid, 16% elastan (LYCRA®)

Mål

Samlet længe overdel ca. 62 cm

Pleje

Strygning

Må ikke stryges

Vask

Skånevask ved maks. 40 °C

Kemisk rensning

Tåler ikke kemisk rensning

Tørring

Må ikke tørres i tørretumbler

Blegning

Må ikke bleges

Yderligere plejeanvisninger:

Brug vaskepose

Lenzing Modal®

Det, som rører direkte ved vores hud, skal være LAVET MED OMTANKE. Cellulosefibren Lenzing Modal® viser, hvordan det kan gøres, og bidrager til at beskytte miljøet for dig – på sin egen særlig bløde og smygende facon.

BLØD FOR HUDEN, STÆRK INDSATS FOR MILJØET
Lenzing Modal® fremstilles klimavenligt af bøgetræ i en produktionsproces med patenteret teknologi. Resultatet? En helt igennem god fornemmelse for dig og din hud.

Cotton made in Africa

Vores Cotton made in Africa tekstiler er LAVET MED OMTANKE, for de understøtter en bæredygtig dyrkning af bomuld i Afrika. Der samarbejder projektinitiativet med ca. 670.000 bomuldsfarmere. Inklusive familiemedlemmer giver det omkring 5,3 mio. mennesker hjælp til selvhjælp, så de kan få et bedre liv.

HJÆLP VHA. HANDEL
Social retfærdighed, større indtægter for familierne og miljøbeskyttelse – det er målene. På kurser lærer farmerne at dyrke bomuld effektivt og miljøvenligt. Vha. større høst og større indkomst kan de af egen kraft forbedre deres egen og deres families situation. Jo mere bomuld der købes, jo bedre er det, for virksomhederne betaler licensafgifter, som investeres i f.eks. lokale skoler. Således køber du mode med velbehag for dig selv og et stykke bedre fremtid for andre.

Bestilling og levering

Produktnummer:

95822

Mulige leveringsadresser:

  • Fakturaadresse
  • Anden leveringsadresse
  • Adresse i udlandet

Returneringer::

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.