×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Pyjamas

169DKK -35%
109DKK
inkl. moms
 • På lager
Leveringstidspunkt
ma., 02.03.2020 - on., 04.03.2020
 • Levering med: Pakkedistributør
 • Blød blandingskvalitet med bomuld og viskose
 • Bluse med V-udskæring og 3/4-ærmer
 • Med økologisk bomuld
 • 7/8-leggings med elastisk talje
 • Med elastan: beholder formen, sidder perfekt og er behagelig at have på

Pyjamas

Produktnummer 93198
Nattøj til den varme tid
Denne pyjamas sørger for en god nats søvn, også i varme nætter. Den består af en bluse med V-udskæring og ærmer i 3/4-længde samt 7/8-leggings med elastisk talje. Pyjamassen er fremstillet i en blandingskvalitet med økologisk bomuld og viskose og føles dejligt blød mod huden. Elastan sørger for, at den beholder formen, sidder perfekt og er behagelig at have på.

Farve

Bluse rosé
Bukser lysegrå med rød-roséfarvet allover blomstertryk

Materiale

58% bomuld (økologisk dyrket), 39% viskose (fra Lenzing), 3% elastan (LYCRA®)

Mål

Samlet længde bluse ca. 77 cm
Bukser indvendig benlængde ca. 70 cm
Kemisk rensning
Tåler ikke kemisk rensning
Vask
Skånevask ved maks. 40 °C
Strygning
Strygning ved høj temperatur 110 °C
Tørring
Må ikke tørres i tørretumbler
Blegning
Må ikke bleges

Yderligere plejeanvisninger:

Vask og stryg på vrangen
Vask med lignende farver
På vores mode af Lenzing Viscose®, mærker du med det samme, at den er LAVET MED OMTANKE. For den udmærker sig ved, at den er særlig blød at tage på og har et flydende fald.

Cellulosefibrene giver dig ikke blot en blød fornemmelse på huden, men er også gode for vores miljø: De fremstilles af vegetabilske råstoffer. Disse stammer principielt fra bæredygtige kilder. Under produktionen holdes der øje med, at de høje standarder for kvalitet og miljø overholdes.
Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.
mar328
LYCRA® is a trademark of The LYCRA Company.

Produktnummer:

93198

Mulige leveringsadresser:

 • Fakturaadresse
 • Anden leveringsadresse
 • Adresse i udlandet
 • Pakkeboks, pakkeshop eller posthus

Returneringer:

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.