×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Pyjamas
Desværre udsolgt

Pyjamas

169 DKK -11% - Du sparer 20 DKK
149 DKK inkl. moms
 • Status: P.t. ikke på lager
 • Levering med: Pakkedistributør
 • Utroligt blød Lenzing Modal®-blandingskvalitet
 • Med økologisk bomuld
 • Overdel med V-udskæring og fin blondekant
 • 3/4-ærmer
 • Med elastan: formbestandig, perfekt pasform, høj komfort
 • 2-delt

Pyjamas

Produktnummer: 85054

Nattøj med økologisk bomuld og Lenzing Modal®

Den utroligt bløde blandingskvalitet med Lenzing Modal® og hudvenlig, økologisk bomuld er ren forkælelse. Pyjamassens overdel har 3/4-ærmer, V-udskæring og fin blondekant. Elastan sørger for, at pyjamassen holder formen og sikrer en perfekt pasform.

Farve:

Røgblå

Materiale:

48 % bomuld (økologisk dyrket), 47 % modal (Lenzing Modal®), 5 % elastan (LYCRA®)

Mål:

Overdel samlet længde ca. 62 cm
Bukser indvendig benlængde ca. 75 cm

LAVET MED OMTANKE

LAVET MED OMTANKE fra Tchibo viser dig, at dette produkt er helt eller delvist bæredygtigt fremstillet. Når du køber dette produkt, sætter du noget godt i gang - og vi kommer sammen et skridt nærmere målet om en ansvarsbevidst verden. Opdag den bæredygtige side i dig. www.tchibo.dk/BAEREDYGTIGHED

Pleje

Tørring

Må ikke tørres i tørretumbler

Blegning

Må ikke bleges

Strygning

Strygning ved høj temperatur 110 °C

Kemisk rensning

Tåler ikke kemisk rensning

Vask

Skånevask ved maks. 40 °C

Yderligere plejeanvisninger:

Brug vaskepose
Vask med lignende farver

Lenzing Modal®

Det, som rører direkte ved vores hud, skal være LAVET MED OMTANKE. Cellulosefibren Lenzing Modal® viser, hvordan det kan gøres, og bidrager til at beskytte miljøet for dig – på sin egen særlig bløde og smygende facon.

BLØD FOR HUDEN, STÆRK INDSATS FOR MILJØET
Lenzing Modal® fremstilles klimavenligt af bøgetræ i en produktionsproces med patenteret teknologi. Resultatet? En helt igennem god fornemmelse for dig og din hud.

VELBEHAG I ENHVER HENSEENDE

Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.

Kvalitet

Bestilling og levering

Produktnummer:

85054

Mulige leveringsadresser:

 • Fakturaadresse
 • Anden leveringsadresse
 • Adresse i udlandet

Returneringer::

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.