×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Pyjamas

169DKK
inkl. moms
  • P.t. ikke på lager
  • Rar, blød bomuldsblandingskvalitet med Lenzing Viscose®
  • Med elastan: formbestandig, perfekt pasform, høj bærekomfort
  • 3/4-bukser med elastikkant og kanter for enden af ben
  • 2-delt
  • Kontrolleret af eksterne, autoriserede institutioner for skadelige stoffer

Pyjamas

Produktnummer 77310

Natten i hudvenlig, økologisk bomuld

Velvære for en god nats søvn: nattøj af blød bomuldsblandingskvalitet med Lenzing Viscose® og økologisk bomuld er bare dejlig at have på huden. Pyjamassens andel af elastan sørger for ekstra formbestandighed, perfekt pasform og høj bærekomfort.

2-delt nattøj

Med overdel med korte ærmer og 3/4-bukser - nattøjet passer perfekt til varme sommernætter. Overdelen har en brystlomme, bukserne en bekvem kant samt kanter på benene.

Farve:

Overdel hvid
Bukser abrikosfarvet

Materiale:

58 % bomuld (økologisk dyrket), 39 % viskose (Lenzing Viscose®), 3 % elastan (LYCRA®)

Mål:

Inderbenets længdeca. 50 cm
LAVET MED OMTANKE fra Tchibo viser dig, at dette produkt helt eller delvist er fremstillet bæredygtigt. Når du køber dette produkt, sætter du noget godt i gang - og vi kommer sammen målet et skridt nærmere for en ansvarsbevidst verden. Opdag den bæredygtige side i dig. www.tchibo.dk/BAEREDYGTIGHED
Kemisk rensning
Tåler ikke kemisk rensning
Blegning
Må ikke bleges
Strygning
Strygning ved høj temperatur 110 °C
Vask
Skånevask ved maks. 40 °C
Tørring
Må ikke tørres i tørretumbler
Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.
mar328
LYCRA® is a trademark of The LYCRA Company.

Produktnummer:

77310

Mulige leveringsadresser:

  • Fakturaadresse
  • Anden leveringsadresse
  • Adresse i udlandet
  • Pakkeboks eller posthus

Returneringer:

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.