×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Pyjamas

169DKK -11%
149DKK
inkl. moms
  • P.t. ikke på lager
  • Af økologisk bomuld i blød single jerseykvalitet
  • Ved halsudskæringen er der en ribkant, der holder faconen
  • Bukser med elastik i taljen og snøretræk til regulering af vidden
  • 2-delt

Pyjamas

Produktnummer 77275

Sov i hudvenlig, økologisk bomuld

Velvære til en rar nat. Dette nattøj er af hudvenlig, ren økologisk bomuld i blød single jerseykvalitet. Pyjamassens overdel har en brystlomme og dekorativ label ved kantsømmen. Halsudskæringen er afsluttet med en ribkant, der holder faconen. Vidden på taljen, der er med elastik, kan desuden justeres med bindebånd.

Farve:

Overdel stribet i blå-orange
Bukser blå

Materiale:

100 % bomuld (økologisk dyrket)

Mål:

Indvendig benlængde ca. 77 cm
LAVET MED OMTANKE fra Tchibo viser dig, at dette produkt helt eller delvist er fremstillet bæredygtigt. Når du køber dette produkt, sætter du noget godt i gang - og vi kommer sammen målet et skridt nærmere for en ansvarsbevidst verden. Opdag den bæredygtige side i dig. www.tchibo.dk/BAEREDYGTIGHED
Vask
Normal vask ved maks. 40 °C
Blegning
Må ikke bleges
Tørring
Kan tørres i tørretumbler, skånsom tørring ved lav temperatur 60 °C
Kemisk rensning
Tåler ikke kemisk rensning
Strygning
Strygning ved meget høj temperatur 150 °C

Yderligere plejeanvisninger:

Brug vaskemiddel til kulørt tøj
Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.

Produktnummer:

77275

Mulige leveringsadresser:

  • Fakturaadresse
  • Anden leveringsadresse
  • Adresse i udlandet
  • Pakkeboks eller posthus

Returneringer::

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.