×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Pyjamas

209DKK -33%
139DKK
inkl. moms
  • P.t. ikke på lager
  • Af økologisk bomuld
  • Overdel i blød single jerseykvalitet
  • Vævede bukser med lige snit, 2 sidelommer og elastik i taljen med snøretræk til regulering af vidden
  • 2-delt
  • Kontrolleret af eksterne, autoriserede institutioner for skadelige stoffer

Pyjamas

Produktnummer 77295

Sov i hudvenlig, økologisk bomuld

Afslut dagen elegant og afslappet: Denne pyjamas består af en overdel i blød single jerseykvalitet med vævede bukser med lige facon, der har to sidelommer samt elastik i taljen med snøretræk til regulering af vidden. Overdelen har dekorative flatlocksømme ved udskæring og ved knapperne. Nattøjet er fremstillet af hudvenlig, ren økologisk bomuld.

Farve:

Overdel blå
Bukser blå-hvidstribede

Materiale:

100 % bomuld (økologisk dyrket)
LAVET MED OMTANKE fra Tchibo viser dig, at dette produkt helt eller delvist er fremstillet bæredygtigt. Når du køber dette produkt, sætter du noget godt i gang - og vi kommer sammen målet et skridt nærmere for en ansvarsbevidst verden. Opdag den bæredygtige side i dig. www.tchibo.dk/BAEREDYGTIGHED
Kemisk rensning
Tåler ikke kemisk rensning
Strygning
Strygning ved meget høj temperatur 150 °C
Vask
Normal vask ved maks. 40 °C
Blegning
Må ikke bleges
Tørring
Kan tørres i tørretumbler, skånsom tørring ved lav temperatur 60 °C

Yderligere plejeanvisninger:

Brug vaskemiddel til kulørt tøj
Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.

Produktnummer:

77295

Mulige leveringsadresser:

  • Fakturaadresse
  • Anden leveringsadresse
  • Adresse i udlandet
  • Pakkeboks, pakkeshop eller posthus

Returneringer:

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.