×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Pyjamas med vævede bukser

229DKK
inkl. moms
 • Kun få på lager
Leveringstidspunkt
to., 05.03.2020 - ma., 09.03.2020
 • Levering med: Pakkedistributør
 • Blød blandingskvalitet med viskose
 • Bluse med dekorativ blonde ved udskæringen og nederst på ærmerne
 • Bukser med elastisk talje og snøre
 • Bukser med lommer i siden
 • Med elastan: beholder formen, sidder perfekt og er behagelig at have på

Pyjamas med vævede bukser

Produktnummer 104233
Dejligt nattøj
Denne damepyjamas er fuld af komfort og en lille smule romantik. Den består af vævede bukser med blomstret mønster i fine pastelfarver og en bluse, som er med blød, fin blonde nederst på ærmerne og ved udskæringen – det er altså næsten synd kun at have pyjamassen på om natten.

Høj komfort
Pyjamassen er takket være sin bløde blandingskvalitet med viskose dejlig at have på og sikrer dermed de bedste forudsætninger for en god nat, afslappende søvn – og en god start på den næste dag. Bukserne har lommer i siden og en behagelig, elastisk talje med snøre, mens elastan sørger for, at pyjamassen beholder formen og sidder perfekt med høj komfort.

Pasform

Normal pasform

Farve

Bluse rosé
Bukser violet med blomster

Materiale

Bluse 58% bomuld (økologisk dyrket), 39% viskose (fra Lenzing), 3% elastan (LYCRA®)
Blonde 82% polyamid, 18% elastan (LYCRA®)
Bukser 95% viskose (fra Lenzing), 5% elastan

Mål

Bluse samlet længde ca. 62 cm
Bukser indvendig benlængde ca. 80 cm
Blegning
Må ikke bleges
Tørring
Må ikke tørres i tørretumbler
Strygning
Strygning ved høj temperatur 110 °C
Kemisk rensning
Tåler ikke kemisk rensning
Vask
Skånevask ved maks. 40 °C

Yderligere plejeanvisninger:

Brug vaskepose
På vores mode af Lenzing Viscose®, mærker du med det samme, at den er LAVET MED OMTANKE. For den udmærker sig ved, at den er særlig blød at tage på og har et flydende fald.

Cellulosefibrene giver dig ikke blot en blød fornemmelse på huden, men er også gode for vores miljø: De fremstilles af vegetabilske råstoffer. Disse stammer principielt fra bæredygtige kilder. Under produktionen holdes der øje med, at de høje standarder for kvalitet og miljø overholdes.
Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.
mar328
LYCRA® is a trademark of The LYCRA Company.
TCM
TCM
TCM-kvalitetsmærket står for fremragende produktkvalitet.

Produktnummer:

104233

Mulige leveringsadresser:

 • Fakturaadresse
 • Anden leveringsadresse
 • Adresse i udlandet
 • Pakkeboks, pakkeshop eller posthus

Returneringer:

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.