×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Privat Kaffee Brazil Mild - malet

65DKK
DKK/kg 130
inkl. moms
  • På lager
Leveringstidspunkt
to., 23.01.2020 - ma., 27.01.2020
  • Levering med: Pakkedistributør
  • Afrundet og mild, let nøddeagtig smag
  • 100% kaffebønner fra Rainforest Alliance-certificerede kaffefarme
  • 2 x 250 g aromabevarende pose

Privat Kaffee Brazil Mild - malet

Produktnummer 1751
Brasiliansk kaffe er kendetegnet ved at den er meget mild i smagen.
Til Brazil Mild vælger vores kaffeeksperter de bedste kaffesorter – Tchibo Arabica – der modnes i Brasiliens solrige regioner op til en højde på 1000 m.

Her vokser den usædvanligt milde kaffe i den næringsrige, teglrøde, lateritholdige jord. Klimaet er jævnt med stabile temperaturer dag og nat.
Nyd denne udsøgte kaffe med et strejf af nødder.

Ligesom ved andre naturprodukter kan høstudbyttet svinge meget fra sæson til sæson. Derfor supplerer vi Brazil Mild med friske Arabica-sorter fra de bedste kaffeplantager i Latinamerika, der har den samme karakteristiske smagsprofil som i Brasilien. På den måde kan vi garantere en ensartet, unik og afrundet kaffearoma hele året.

Produktdetaljer:

Indhold: 2 x 250 g (500 g)
Ristet kaffe, malet

Pakket i beskyttende atmosfære.
Opbevares køligt, tørt og mørkt.

Vær opmærksom på:

For kaffe er punktafgift ikke inkluderet i prisen. Se yderligere forbrugerinformation: http://www.skat.dk/SKAT.aspx?oId=1648296&vId=0

De angivne priser gælder kun for bestillinger på nettet.
I erhvervsøjemed må den leverede kaffe kun videresælges i tilberedt form.

Tchibo GmbH

Überseering 18
D–22297 Hamburg
For at beskytte den fine kaffearoma mod ilt, fugtighed og lys, bliver vores malede kaffe udelukkende leveret i aromabevarende poser (2 x 250 g). Mens du nyder den ene halvdel, holder den anden sig længe frisk og aromatisk.

Opbevaring

Opbevares køligt og tørt.
Det er bedst at opbevare åbnede poser i en lufttæt beholder, så aromaen bevares.

Tilberedning

Den optimale kaffemængde pr. kop er 6 - 8 g (= 1 strøgen måleske).

Bemærk

De angivne priser gælder kun for bestillinger på nettet. I erhvervsøjemed må den leverede kaffe kun videresælges i tilberedt form.

100% bæredygtig Tchibo Arabica

For at opnå den bedste Arabica-kvalitet skal forholdene være optimale.

Til vores Brazil Mild anvender vi kaffebønner fra Rainforest Alliance-certificerede kaffefarme, så du også fremover kan nyde den samme gode kvalitet.

I samarbejde med den uafhængige miljøorganisation Rainforest Alliance arbejder vi på at forbedre kaffedyrkernes livsvilkår og bevare naturen i de lande, hvor vores kaffe gror - både nu og på lang sigt. www.rainforest-alliance.org/de

Mount Kenya Project
Herudover har vi vores egne projekter, hvor vi støtter kaffefarmerne og deres familier i lande som Kenya, Guatemala og Colombia. Et af disse projekter går ud på at sikre, at kvinderne fra kaffefarmene omkring Mount Kenya får adgang til drikkevand. Læs mere om dette produkt på: www.tchibo.de/mount-kenya

Ristning

Alle bønner, der anvendes til Privat Kaffe, ristes hver for sig for at forædle deres aroma.

På den måde kan de til fulde udfolde deres unikke karakter, der er tæt knyttet til oprindelseslandet og giver kaffen dens helt specielle smag.

Produktnummer:

1751

Mulige leveringsadresser:

  • Fakturaadresse
  • Anden leveringsadresse
  • Adresse i udlandet
  • Pakkeboks, pakkeshop eller posthus

Returneringer:

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.