×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Produkter
Produkter KU10 2017
Plantebord

Plantebord

Ved dette plantebord kan man bekvemt og uden at anstrenge ryggen omplante sine potteplanter. Da bordpladen er i ekstra højde skånes ryg og knæ og arbejdsstillingen er helt perfekt. Bordet egner sig også optimale til opbevaring. På to kroge kan der f.eks. hænges haveredskaber, så er de lige ved hånden og en plade forneden sikrer yderligere plads til at stille ting på. Den forhøjede kant på bordpladen hele vejen rundt hindrer, at der falder jord ned. Med de højdejusterbare ben står bordet stabilt også på ujævne overflader. Vejrbestandige havemøbler Konstruktionen på plantebordet sikrer stor holdbarhed ved udendørs brug: Det er fremstillet af massivt grantræ, der er imprægneret mod vejr og vind og således holder sig pænt længere. Bordpladen og listen med kroge til ophængning er af forzinket stål, der både er vejrfast, robust og modstandsdygtigt.


Velkommen hos Tchibo.dk!

Ja tak, jeg ønsker at modtage Tchibos gratis nyhedsbrev, som via e-mail informerer om aktuelle nyheder og tilbud. (Muster-Newsletter anschauen).
Jeg har læst oplysningerne om Tchibos privatlivspolitik .

Indtast ganske enkelt din e-mailadresse.